Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krađa
  • 04.09.2013.

Krađa peradi u Tvrđavici

Perad iz Tvrđavice nestaje u sumnjivom kombiju.

Foto: RGBStock.com
  • 289
  • 27
  • 0

Stanovnici Tvrđavice opet su na meti kradljivaca. Kako navode za Glas Slavonije, česte krađe peradi ponovno su aktualne, a ono što im je posljednjih dana privuklo pozornost jest prisutnost kombija tamnozelene boje belomanastirskih registracijskih pločica. "Svaku večer dolazi u Tvrđavicu, a tijekom dana ga nema. Tko god da krade našu perad, dolazi iz smjera Darde ", kažu oni. Iako svaku večer zaključavaju kapije, to ne sprečava lopove da preko noći uđu u njihova dvorišta.

"Svaku večer viđam takvo vozilo. Ne tvrdim da je vozač taj koji krade, no sumnjivo nam je što dolazi svaku večer. Tko god da krade našu perad, dolazi iz smjera Darde, kroz razminirani dio šume i lako ulazi u selo, točnije u dvorišta, gdje operira", posvjedočila je stanovnica Tvrđavice koja je željela ostati anonimna.

Tako je u studenom prošle godine policija potvrdila prijavu krađe pet purana, a u jednom domaćinstvu nestala su tri janjeta. "Apeliram na građane da zaključavaju kapije, ako treba i dvostruko. Koliko znam, mnogi su već i kupili nove brave i nadam se da će krađe, o kojima smo informirani i u MO Lijeva obala, stati", rekla je Lucija Tadić, predsjednica Mjesnog odbora. I policija je, još u studenome prošle godine apelirala na građane da im dojave svaku krađu kako bi se takvim radnjama stalo na kraj.

Foto: RGBStock.com


Tagovi

Tvrđavica Puran Krađa Lucija Tadić Janje Darda