Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Potpore Vukovarsko-srijemske županije
  • 17.06.2017. 13:30

Koliko znači potpora proizvođačima?

Ukupno šest poljoprivrednih udruženja na istoku Hrvatske ostvarilo je potporu. Za što će ju iskoristiti?

  • 2.915
  • 145
  • 0

Ukupno šest poljoprivrednih udruženja na istoku Hrvatske ostvarilo je potporu. Odobrena su im financijska sredstva putem javnog poziva za dodjelu potpora udruženjima poljoprivrednh proizvođača i klastera za provedbu aktivnosti i projekata u poljoprivredi u Vukovarsko-srijemskoj županiji u 2017 godini.

Potpore su ostvarili Pčelarski savez Vukovarsko-srijemske županije, Udruga svinjogojaca, Udruga uzgajivača ovaca i koza Vukovarsko-srijemske županije, Udruga natjecatelja u oranju Vukovarsko-srijemske županije, Udruga proizvođača češnjaka Češnjak i Udruga vinara i vinogradara Srijem-Lovas.

"Nama je potpora strašno značajna. Nakana nam je kupiti školski primjer stroja za pročišćavanje graha,kalibrator i pročišćivač. Dobili smo 50% iznosa koji nam je potreban i strašno se radujemo", rekla je Mara Čuljak predsjednica Udruge Češnjak.

"Javili smo se na natječaj da bi kupili jednu prikolicu s kojom bi prevozili prasad na sajmove i u klaonice", objašnjava Dobromir Čović, predsjednik Udruge svinjogojaca VSŽ.

Pčelari su pak tražili potporu od 6.000 kn za održavanje pčelarske manifestacije Pčelarski dani, a i inače surađuju sa županijom.


Tagovi

Potpore Županija


Partner

VTV d.o.o.

Trg dr. Franje Tuđmana 2, 32100 Vinkovci, Hrvatska
tel: +385 (0) 32 492 102, e-mail: opci.poslovi@vktv.tv web: http://vktv.tv/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]