Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Stvaratelji za stoljeća
  • 06.03.2018. 12:00

Klaster poljomehanizacije dobio nagradu "Stvaratelji za stoljeća"!

Međunarodno povjerenstvo za dodjelu nagrada i priznanja donijelo je odluku o uručenju nagrada i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi "Stvaratelji za stoljeća" Društvu Klaster poljomehanizacije d.o.o.

  • 257
  • 19
  • 0

Društvo Klaster poljomehanizacije d.o.o. ima razloga za ponos i zadovoljstvo!
Naime, u razdoblju od 6mjeseci (od 01. 08. 2017. do 03. 02. 2018. godine) proveden je proces animiranja predlagača, predlaganje (potencijalnih) kandidata, obavještavanje i animiranje kandidata kao i provođenje propisanih procedura te u konačnici odlučivanje o laureatima. 
U procesu predlaganja kandidata sudjelovalo je 169 predlagača iz 9 zemalja, te je predložen ukupno 491 kandidat iz 10 zemalja (Austrija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Hrvatska, Italija, Kosovo, Makedonija, Slovenija i Srbija). Zbog velikog broja pristiglih prijedloga, tajništvo Projekta eliminiralo je one kandidate koji nisu zadovoljavali propisane preduvjete i sačinilo inicijalnu selekciju potencijalnih kandidata.

ce
Dodjela nagrada "Stvaratelji za stoljeća" u Dubrovniku

Klaster poljomehanizacije odnio nagradu!

Svi predloženi kandidati dali su pisanu suglasnost za nominaciju. Prijedlozi i obrazloženja za 92 nominirana kandidata prezentirani su na 180 stranica teksta uz prethodnu selekciju od Tajništva Komiteta. Potom su neovisnom Međunarodnom trinaestočlanom povjerenstvu za dodjelu nagrada i priznanja (3 počasna člana ne glasuju) dostavljena imena 92 nominirana kandidata na daljnje razmatranje i odlučivanje. Kako bi se postalo laureatom, svaki kandidat trebao je dobiti 2/3 glasova članova povjerenstva - dakle, najmanje 7 glasova. Komitet je od 92 nominirana, odabrao i nagradio 40 najboljih pravnih i fizičkih osoba, iz 7 zemalja najzaslužnijih za razvoj poduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi.

Međunarodno povjerenstvo za dodjelu nagrada i priznanja Međunarodnog ekonomskog foruma Perspektive donijelo je odluku o uručenju nagrada i priznanja najzaslužnijim osobama, organizacijama i institucijama za doprinos razvoju poduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi "Stvaratelji za stoljeća" Društvu Klaster poljomehanizacije d.o.o., Osijek, Hrvatska. 

ce
Nagrada pripala Klasteru poljomehanizacije!

Svečanost dodjele nagrada i priznanja "Stvaratelji za stoljeća" održana je u Dubrovniku, od 02. do 04.03.2018. godine u hotelu Sheraton.

Autor i foto: Željko Erkapić, Klaster poljomehanizacije d.o.o.


Tagovi

Stvaratelji za stoljeća Klaster poljomehanizacije Nagrada Razvoj poduzetništva


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!