Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SIP
  • 30.03.2023. 10:30
  • Bjelovarsko-bilogorska, Gudovac

Jedini na RH tržištu - SIP predstavio prednji sakupljač AIR 300 F

Rokovi isporuka su nešto duži, ali ne zbog nedostatka materijala nego velike potražnje, kazao nam je Željko Šoštarić, voditelj prodaje za hrvatsko tržište tvrtke SIP.

Foto: Martina Pavlović
  • 2.096
  • 224
  • 0

Već dugi niz godina slovenska tvrtka SIP prisutna je kako na tržištu Republike Hrvatske tako i u preko 50 zemalja svijeta. Posjetili smo njihov izložbeni prostor na nedavno održanom sajmu u Gudovcu.

"Specijalizirali smo se za proizvodnju zelene linije koja uključuje kosilice, okretače i sakupljače. To nam je prioritet", kazao nam je Željko Šoštarić, voditelj prodaje za hrvatsko tržište.

Nadopuna tog programa su, dodaje, prikolice za razbacivanje stajnjaka. "Koliko smo ozbiljni u našem poslu govori podatak da trenutno u ponudi imamo preko 40 modela kosilica, više od 20 okretača i do 25 modela sakupljača", ističe.

Predstavnici ove tvrtke na nedavno održanom sajmu u Gudovcu

Na kvaliteti konstantno rade, a koliko im je stalo do toga govori podatak da za svoje strojeve kupcima daju tri godine garancije. "To rijeko koji proizvođači trenutno daju", ističe Šoštarić.

Pitali smo ga za što na sajmu dobivaju najviše upita. Kaže da su to svakako kosilice te da je interes posjetitelja za njihove strojeve velik. "Svake godine prilazi nam i prepoznaje sve veći broj ljudi", dodaje.

Na njihovom štandu poglede je privlačio prednji sakupljač AIR 300 F. "To jedini imamo na našem tržištu. Odlikuje ga velika brzina rada, kvalitetno sakupljanje trave i ljudi su zainteresirani za njega", poručuje Šoštarić najavivši prezentacije rada ovog stroja kod krajnjih kupaca.

Raste zainteresiranost posjetitelja ovog sajma za SIP strojeve

Ova tvrtka ima 30 zaposlenih koji rade na razvoju novih i poboljšavaju kvalitetu postojećih strojeva. Međutim, kako nam kaže ovaj voditelj prodaje, rokovi isporuka su nešto duži, ali ne zbog nedostatka materijala nego velike potražnje. Čekanje ovisi o tipu stroja, ali u prosjeku je to oko mjesec dana. 


Fotoprilog


Tagovi

SIP Kosilice Okretači Sakupljači Sajam Željko Šoštarić


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

SIP Strojna industrija d.d.

Juhartova ulica 2, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, Slovenija
tel: +386 (0) 3 703 85 00, e-mail: zeljko.sostaric@sip.si web: https://www.sip.si/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sretan Uskrs!