Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izbori 2016
  • 02.08.2016. 14:50

Jakovina politički eutanaziran!

Jakovina se povukao s liste Narodne koalicije: "Ne želim biti prepreka na putu prema pobjedi!"

Foto: Zarko Basic/PIXSELL
  • 5.747
  • 297
  • 0

Tihomir Jakovina povukao je kandidaturu na izborima za Hrvatski Sabor 11. rujna 2016.

"U svom životu i političkom radu uvijek sam se borio za Hrvatsku i uvijek su mi interesi hrvatskih građana bili na prvom mjestu. U skladu s tim principima obnašao sam i dužnost ministra poljoprivrede u Vladi RH. Želim naglasiti da u svome radu nisam činio ništa protivno zakonima, niti se protiv mene zbog mojih postupanja vode ikakvi postupci. Međutim, u ovom trenutku izložen sam napadima koji se koriste da se dovede u pitanje ne samo moj integritet, već i vjerodostojnost politike stranke koje sam član, SDP-a."

Jakovina povukao kandidaturu na izborima za Hrvatski Sabor

U proteklom razdoblju mediji su ga prozivali za niz afera, a posljednja je bila vezana uz Hrvatske šume u kojima je kao ministar ugovorio višemilijunske bonuse za troje članova uprave koji su isplatu ugovorenih bonusa nedavno zatražili sudskim putem.

"Moja je želja da se Hrvatska nastavi razvijati kao uspješna i uređena država čemu je jamac pobjeda Narodne koalicije. Zbog toga ne želim biti prepreka svojoj stranci i Narodnoj koaliciji na putu prema pobjedi na rujanskim izborima. Obavještavam javnost da odustajem od kandidature za izbore za Hrvatski sabor u rujnu 2016.", izjavio je prije samo nekoliko sati bivši ministar poljoprivrede.

Unatoč aferama, izgledalo je da će Jakovina ostati na listi, a predsjednik SDP-a Zoran Milanović je stajao iza njega. No, to ipak neće biti slučaj pa se u svakom smislu čini da je ovo kraj njegove političke karijere.

Foto: Zarko Basic/PIXSELL


Tagovi

Izbori 2016 Tihomir Jakovina SDP


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić