Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Selfie
  • 27.06.2019. 18:00

Izvučeni dobitnici igre Postaj #agroselfie ;)

Hvala Vam svima na ovih sjajnih proteklih tjedan dana! Nasmijali ste nas, razveselili, a priznat ćemo da smo ponekad čak bili i malo zavidni na Vašim #agroselfie fotografijama ;)

Foto: DanGrytsku/DepositPhoto
  • 900
  • 115
  • 2

Nagradna igra je završena i moramo reći da smo oduševljeni Vašim #agroselfie te da smo jedva čekali svaku sljedeću objavu.

Hvala Vam svima na ovih proteklih sjajnih tjedan dana! Nasmijali ste nas, razveselili, a priznat ćemo da smo ponekad čak bili i malo zavidni na Vašim #agroselfie fotografijama ;)

Zahvalni smo svima Vama što ste nas tako uveli u Vaš život i pokazali Vaše blago. Imate prekrasne životinje, vesele ljubimce i vidimo da uživate s njima. Zaista smo uživali u Vašim poljima, voćkama, plodovima, oranicama. Ono što nas je posebno razveselilo jesu djeca koja, imitirajući Vas, uče o ljubavi prema zemlji i prema životu na selu. 

Danas, kad smo se pripremali za izvlačenje, shvatili smo da ne možemo izvući samo 5 dobitnika … jednostavno ne-mo-že-mo! Pa smo odlučili nagraditi SVE koji su poštovali uvjete nagradne igre!!! Dobro došli na happy četvrtak na AK!

To znači, sve koji su objavili sliku na Agroklub pod heštagom #agroselfie i napisali adresu u svom AK korisničkom profilu.

A oni su sretni dobitnici:

OPG Marcel Dušek, Davor Cikač, Matija Đuretić, Maja Martinjak, Antun Franjić, Matija Kovačić, Maja Dokić, Ivana Bošnjak, Petra Jantoljak, Marko Hlisc, Karlo Malovčak, Ana Dukić, Karolina Petković, Emina Mujčinović, Ena Zolić, Merima Smajić, Marko Stojanović, Nikola Nejić, Marija Petrović, Vladimir Radenković, Dragana Srdić, Miloš Marković, Branislava Debeljacki, Sava Kapetanov, Selma Sivac, Elvis Dado Horvatinović, Laura Petanjek

Čestitamo svima od srca! Majice uskoro stižu na Vaše kućne adrese (da, zato trebaju biti upisane u profil ;) )

Pratite nas i dalje, spremamo i nova iznenađenja! Budite aktivni na KLUBu, popunite svoj profil i pratite nas jer sljedeći put možda bude vaš sretan dan :D


Fotoprilog


Tagovi

Agroselfie Dobitnici Majice


Autorica

Mirta Vekic

Više [+]

Klika, surfa i meditira godinama tražeći načine i modele simbioze digitalnog marketinga i ljudskog bitka kao takvog. U vječnoj potrazi za tankom vezom između Google Analyticsa i Yoge. Obožavateljica mačaka.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]