Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izolirka
  • 15.03.2017. 18:00

Izolirka proizvodi za brojne proljetne radove

Dolazak lijepog vremena dobar je znak za početak vanjskih, ali i unutarnjih radova. Izolirka, tvrtka s najvećom ponudom materijala za građenje u Slavoniji i Baranji, i ovog je proljeća za vas priredila najkvalitetnije proizvode.

Foto: HalfPoint/bigstockphoto.com
  • 3.550
  • 258
  • 0

U vrijeme stvaranja samostalne Hrvatske i novog zakona o gospodarstvu, obrt osnovan 1967. prerasta u poduzeće "Izolirka", a može se podičiti najvećom ponudom materijala za građenje u Slavoniji i Baranji.

S obzirom na to da ove godine slave 50 godina poslovanja, razgovarali smo sa Sanjom Prusinom, voditeljicom marketinga.

Brojni proizvodi koji se mogu koristiti u poljoprivredi

Dolazak lijepog vremena i proljeća zasigurno je dobar znak za početak vanjskih, ali i unutarnjih radova. Toplije vrijeme nakon dugog i hladnog razdoblja idealno je za održavanje ili pripremu okućnice kada bi zablistala s prvim zrakama sunca.

Pištolj za vodu za vrt iz Izolirka kataloga

Iz ponude Izolirka proizvoda osobito izdvajaju grublji građevinski material koji se koristi u izgradnji poljoprivrednih objekata, primjerice staja i sušara, različite vrste ograda, alate, građevinska kolica, gašeno vapno, pokrove, vrtni alat, rukavice, škare za obrezivanje voćaka, žice, univerzalno pletivo, betonske stupce, žicu za španovanje, betonske cijevi za prelazak kanala i slično.

Tvrtka nudi i Agrodol - sredstvo za oplemenjivanje tla i zemlje im je bilo jedno od najprodavanijih poljoprivrednih proizvoda i njime opskrbljuju farme i poljoprivredna gospodarstva. Uz postojeći bogati asortiman, pobornici su inovacija te zahvaljujući tome, konstantno uvode nove proizvode i proširuju postojeći asortiman.

Bogata vrtna oprema

"Primjerice, zahvaljujući dobrom dobavljaču Cellfast iz Poljske koji ima široku paletu proizvoda, možemo istaknuti bogatu amatersku i profesionalnu vrtnu opremu za zalijevanje. Ponosimo se tako različitim vrstama crijeva, prskalicama, kolicima, priključcima, tuševima, produžecima i dr. Isto tako imamo široku paletu iznimno kvalitetnih ograda za različite primjene u poljoprivredi i vrtlarstvu od dobavljača Bekaert iz Belgije", objašnjava Prusina.

Putem internet stranice www.izolirka.hr možete pretražiti bogatu ponudu po sljedećim kategorijama:

Ponovno ulažu u marketing - najbolji partner u izgradnji

Kada govorimo o oporavku tržišta, uslijed znakova opravka gospodarstva, ali i građevinarstva općenito, počela se oporavljati i Izolirka, a da je tome tako, svjedoče i prošlogodišnji poslovni rezultati koji su puno bolji od prijašnjih godina. Dokaz tome je novi detalj na kojemu je poradila Uprava, a odnosi se na ponovno ulaganje u marketing čime tvrtki dajemo jednu notu više", priča Sanja Prusina.

Sanja Prusina, Izolirka

Kroz marketing se nastoje približiti izvođačima, investitorima i pojedincima te prezentirati se kao partnera u izgradnji, a zahvaljujući bogatom asortimanu, dobro pogođenim lokacijama (dvije poslovnice u Osijeku, jednoj u Čepinu, Vukovaru, Kneževim vinogradima i Valpovu) i uslugama koje obuhvaćaju besplatni organizirani prijevoz robe (u vrijednosti od 5.000 kn i u radijusu 20 km od poslovnice), to i uspijevaju.

Izolirka na europskim sajmovima

Kako bi kupcima ponudili što bolji asortiman, zaposlenici Izolirke posjećuju i europske sajmove (njemačke i talijanske) gdje pronalaze nove dobavljače i robe. Kupcima, izvođačima i investitorima ugađaju i organiziranim radionicama na koje dolaze i učenici iz Građevinske škole zahvaljujući kojima cijela priča dobiva dodatni edukativni štih.

"S obzirom na to da se bavimo distribucijom građevinskog materijala, nemamo uzore u poslovanju no imamo svoje ciljeve koje nastojimo ostvariti", dodaje Sanja Prusina.

Za više informacija o proizvodima, obratite se tvrtki Izolirka na jedan od niže navedenih kontakata.

Foto: HalfPoint/bigstockphoto.com


Tagovi

Sanja Prusina Izolirka Marketing Građevinski materijal


Autorica

Roberta Kljenak

Više [+]

Roberta je dvostruka magistrica u području poljoprivrede. Obožava pisanje i fotografiju! Dobitnica je dekanove nagrade za najbolje studente, predavačica na brojnim poljoprivrednim kongresima i nezaposlena profesorica.


Partner

GT Izolirka d.o.o.

J.J. Strossmayera 348b, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: 031 310 000, e-mail: prodaja@izolirka.hr web: http://www.izolirka.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

20.03.2024. posađen prvi dio krumpira za sezonu 2024.