Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krađa teladi
  • 28.11.2019. 13:55
  • Primorsko-goranska, Omišalj, Krk

Iz staje ukradeno troje teladi

Na istom području nedavno je otuđen i sjeverno-jadranski magarac.

Foto: Pixabay/Capri23auto (ilustracija)
  • 2.624
  • 169
  • 0

Bez troje teladi ostao je vlasnik. Zasad nepoznati počinitelj otuđio mu ih je iz staje. Naime, kako je priopćila Policijska uprava primorsko-goranska, krčka policija zaprimila je prijavu oštećenog 46-godišnjeg hrvatskog državljanina, kojem je nepoznati počinitelj otuđio telad.

"Prema dosadašnjim saznanjima telad je otuđena između 21. i 22. studenoga iz staje na području Omišlja na otoku Krku. Vrijednost otuđene teladi cijeni se na 15-ak tisuća kuna. U tijeku je kriminalističko istraživanje radi pronalaska počinitelja i teladi", navodi policija. 

Podsjećamo, nedavno je ista policijska uprava izvijestila da je (također) krčka policija zaprimila prijavu 72-godišnjeg hrvatskog državljanina o otuđenju magarca u njegovom vlasništvu.

Nema što se ne krade - vlasniku otuđili magarca!

Riječ je o sjeverno-jadranskom magarcu otuđenom krajem rujna ove godine s parcele na području Vrbnika na otoku Krku. Vrijednost otuđenog magarca cijeni se na oko 6.000 kuna. Magarac još nije pronađen. 


Tagovi

Krađa Ukradena telad Policija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).