Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poruka u soji
  • 14.10.2020. 15:00
  • SAD

Ispisao poruku u polju soje i postao popularan na društvenim mrežama

Peter Larson je stočar i ratar u Sheyenneu, mjestu u Sjevernoj Dakoti, a svoje polje je prvi puta iskoristio kako bi poslao političku poruku.

Foto: Twitter/Sandra Larson
  • 198
  • 455
  • 0

Nije prvi puta da je neki poljoprivrednik ispisao poruku u njivi. One su do sada uglavnom bile ljubavne. A onda je neki dan u Sjeveroj Dakoti jedan farmer svoju naklonost u polju soje plugom ispisao Joeu Bidenu i Kamali Harris, demokratima koji se u nadolazećim izborima u SAD-u natječu u utrci za predsjednika i podpredsjednicu. 

Peter Larson je stočar i ratar u Sheyenneu, mjestu u Sjevernoj Dakoti, a svoje zemljište je prvi puta iskoristio kako bi poslao političku poruku, piše Fox News.

Fotografije polja iz zraka prošli je tjedan na Twitteru podijelila Larsonova kći Sandra. Upravo je ona s Bidenom i Harris postala viralna te dobila više od 130 tisuća lajkova, a podijeljena je 20.000 puta. 

Farmer je pomoću John Deera 9300 i 30-metarske tanjurače za suncokret ispisao dvije poruke - jednu za Bidena i Harris, trenutnu kalifornijsku senatoricu, a drugu za Shelley Lenz i Bena Viga, kandidate za guvernerku i njezina zamjenika Sjeverne Dakote. 

Polje pretvorio u portret Donalda Trumpa!

Sandra je na društvenim mrežama objasnila kako je njezin otac oživio svoju viziju GPS navigacijom, a sve opisala kao "umjetnost oranja četvrte generacije ratara i stočara Sjeverne Dakote". 

Peter Larson ovom je porukom svoje sunarodnjake želio pozvati na izlazak na izbore koji će se održati za točno tri tjedna, 3. studenog. 


Tagovi

Poruka u soji Farmer Joe Biden Kamal Harris Predsjednički izbori SAD


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]