Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Natječaj
  • 07.01.2022. 13:30

Imate ideju za poljoprivredno-prehrambeni biznis? Predstavite ju na Danima industrije

Prijaviti se mogu građani EU mlađi od 30 godina, a četiri odabrana finalista svoju će ideju predstaviti 10. veljače u Bruxellesu.

Foto: Depositphotos/Chalabala
  • 235
  • 13
  • 0

Imate li poslovnu ideju koja podržava prelazak na zelenu, digitalnu i otporniju ekonomiju možete se prijaviti za Pitching Contest u okviru glavnog događaja Dani industrije Europske unije 2022. koji će se održati od 8. do 11. veljače 2022. u Bruxellesu.

Natječaj je otvoren do 15. siječnja, a četiri odabrana finalista će svoju ideju predstaviti uživo, ali i online žiriju i publici 10. veljače u Bruxellesu.

Prijaviti se mogu građani unutar EU mlađi od 30 godina, a troškove smještaja i prijevoza pokrivaju organizatori ovog događaja. 

Inače, ova je manifestacija vodeći godišnji događaj, koji ističe industrijske lidere, diskusije o industrijskoj politici i poboljšava bazu znanja industrije. To je glavna platforma za raspravu o izazovima i zajedničkim razvojnim mogućnostima. Također, ovaj događaj daje informacije o industrijskim politikama na europskom, nacionalnoj, regionalnoj i lokalnoj razini i osigurava koherentnost za industriju kako bi omogućila radna mjesta, rast i inovacije u Europi.

Prijaviti se možete ovdje

Ovogodišnja manifestacija će potaknuti rasprave u industrijskim ekosustavima o njihovim zelenim i digitalnim putevima, kako bi se ojačala otpornost tvrtki iz EU te malih i srednjih poduzeća. Tijekom njezina održavanja razgovarat će se o tome kako mlada generacija može oblikovati budućnost industrije EU, u skladu s prijedlogom Komisije da 2022. bude Europska godina mladih.


Tagovi

Pitching Contest EUIndustryDays Natječaj Brisel


Autorica

Ranka Vojnović

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u povrćarstvu, zaljubljenica u ekološku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]