Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Grimme mehanizacija
  • 11.07.2018. 09:00

Grimme s inovativnom mehanizacijom na novoj lokaciji u Belgiji!

Na području jednog hektara, kompanija Grimme je postavila modernu građevinu od 2.900 m² s integrisanom izložbenom prostorijom, radionicom, kancelarijama i skladištem za rezervne delove.

Foto: GRIMME Landmaschinenfabrik
  • 465
  • 10
  • 0

Početkom juna, tačnije 1. juna2018. godine kompanija Grimme Belgium otvorila je svoju novu lokaciju u Ruselareu (Roeselareu, Belgija), oko 90 km zapadno od Brisela. Na području jednog hektara, kompanija Grimme je postavila modernu građevinu od 2.900 m² s integrisanom izložbenom prostorijom, radionicom, kancelarijama i skladištem za rezervne delove.

vfd
Izložbena prostorija od 300 m² integrisana je u zgradu od 2.900 m²

Franc Grimi (Franz Grimme) je u govoru za više od 80 pozvanih gostiju naglasio da je Belgija jedno od najvažnijih tržišta za porodičnu kompaniju Grimme već više od 60 godina. Belgija je najveća svetska država izvoznica zamrznutih proizvoda od krompira i vrlo je uspešna u uzgoju repe i povrća, a upravo su Grimme mašine specijalizovane za njihovo vađenje.

Jednostavno vađenje krompira uz Grimme mašine

Visok nivo mehanizacije zahteva vrlo profesionalnu uslugu mašina i brzu isporuku rezervnih delova. Ovi povećani zahtevi kupaca osigurani su novim modernim lokacijama.

cd
Christian Vanderstichelen (dosadašnji uvoznik), Vincent Ramard (predsednik Uprave GRIMME France), Franz i Christine Grimme, Stefan Rüdig (predsednik Uprave GRIMME Belgija) i Sebastian Talg (predsednik Uprave GRIMME Land-maschinenfabrik, Damme, Nemačka)

Svi zaposleni bili su uključeni u preseljenje iz Houthema. Franc Grimi im se zahvalio za ovaj korak i njihovu izvanrednu predanost daljem razvoju ovog vrlo važnog tržišta.


Povezana biljna vrsta

Krompir

Krompir

Sinonim: - | Engleski naziv: Potato | Latinski naziv: Solanum tuberosum L.

Krompir je višegodišnja zeljasta biljka. Potiče iz peruanskih Anda u kojima se uzgajao i pre 8 000 godina. U Evropu su ga doneli španski istraživači u 16. veku i poklonili papi... Više [+]

Tagovi

Grimme Tehnologija Krompir Repa Povrće Mašine Belgija Vadilica


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!