Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Promotivna akcija
  • 12.12.2013. 07:56

eGAP + aWEB = Dobra računica :)

100 besplatnih internet stranica za 100 poljoprivrednih gospodarstava

  • 1.475
  • 242
  • 0

Ukoliko ste razmišljali o kreiranju internet stranice za Vaše gospodarstvo, ovo je Vaš stvarno Dobar dan. Zašto? Zato što ju možete dobiti besplatno i na taj način sudjelovati na internet tržištu te podići vrijednost Vašem proizvodu i gospodarstvu.

Ali, da se vratimo malo na početak priče i pojasnimo kako i zašto. Sve je počelo jer smo na neki način željeli prigodno obilježiti UN-ovo proglašavanje 2014.-te godine Godinom malih poljoprivrednih gospodarstava. Dati doprinos baš njima tijekom sljedeće godine, napraviti pomak nabolje i - sinula je ideja. Idemo svakom poljoprivrednom proizvođaču, koji koristi ili će koristiti aplikaciju eGAP u nekom od komercijalnih modela, dati besplatne internet stranice za sve vrijeme korištenja programa.

Zašto internet stranice i zašto uz eGAP? Zato što se radi o neobično logičnoj i korisnoj simbiozi dva različita proizvoda koja se međusobno nadopunjuju. eGAP omogućuje dokumentiranje proizvodnje i stvara pretpostavke za marketing proizvoda i standardizaciju proizvodnje. I gdje on završava (berbom, žetvom), tu nastupaju internet stranice u ulozi podloge za iskorak Vaše robe na tržište weba, koji je čitav niz godina u značajnoj ekspanziji. I tako se Vaš proizvod na nov način predstavlja novim kupcima, a pritom se dokumentiranim porijeklom razlikuje od brojne uvozne robe upitne kakvoće.

Dakle, loptica je na Vama, a pravila su jasna - Prvih 100 korisnika eGAP aplikacije (novih i postojećih) koji nam se jave i pošalju svoje podatke, dobit će besplatno nove i kvalitetne internet stranice po aWEB modelu. Više o našem aWEB modelu i njegovim prednostima možete saznati ovdje, a uvjete korištenja eGAP programa putem sljedećeg linka www.egap.hr.

Eto, to je naš konkretan doprinos razvoju poljoprivrede u RH. Broj 100 nije prevelik, stoga ne čekajte nego se javite, prilika je tu da se iskoristi na vrijeme.

Kažu i da prilika čini lopova pa Vas u tom smislu pozivamo da ukradete svoju bolju budućnost ;)

Nazovi 0800 555 660 i napravi korak naprijed!


Tagovi

Egap Agroweb AWEB Besplatne internet stranice Dokumentiranje proizvodnje Aplikacija OPG


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Što će Brad pit' na ovogodišnjem Oskaru?

Brad Pitt nije nominiran ni za jednu nagradu na ovogodišnjem Oskaru, ali i dalje ima važnu ulogu na ovoj ceremoniji. Njegov zadatak je osvježiti goste i to - šampanjcem....

Više [+]