Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Demanti
  • 10.06.2020. 14:45

Demanti: Nije bila riječ o skupu o krškim pašnjacima već povjerenstva o zemljištu

Ispričavamo se zbog nenamjerne pogreške u tekstu HPK: Otkupna cijena pšenice ne bi trebala biti manja od 1,20 kn po kilogramu.

Foto: Vedran Stapić (ilustracija)
  • 491
  • 41
  • 0

Dužni smo ispričati se zbog nenamjerne pogreške. Naime, u tekstu HPK: Otkupna cijena pšenice ne bi trebala biti manja od 1,20 kn po kilogramu!, objavljenom 5. lipnja, umjesto "poziv za sjednicu Povjerenstva o izmjenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu", naveli smo "poziv za skup o krškim pašnjacima u vlasništvu države". 

Nenamjernu pogrešku, nakon što su nam na nju ukazali iz Hrvatske poljoprivredne komore kojima se ovom prilikom ponovno ispričavamo, smo u međuvremenu ispravili, a ovim putem objavljujemo i demanti Ministarstva poljoprivrede kojima se također ispričavamo kao i svima koje smo nenamjerno doveli u zabludu. 

HPK: Otkupna cijena pšenice ne bi trebala biti manja od 1,20 kn po kilogramu!

Znači, netočno je da je prije 15-ak dana od dana objave ovog članka u Kino dvorani Ministarstva poljoprivrede održan skup o krškim pašnjacima u vlasništvu Hrvatske. 

Točno je da je 11. svibnja 2020. u Kino dvorani Ministarstva poljoprivrede održana 3. sjednica Povjerenstva za izmjene i dopune Zakona o poljoprivrednom zemljištu, kojem su, kao i uvijek nazočili članovi povjerenstva iz Hrvatske poljoprivredne komore. 

Demanti Ministarstva poljoprivrede možete pročitati u dokumentima ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Demanti Poljoprivredno zemljište Krški pašnjaci HPK


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]