Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sastanak
  • 08.08.2013.

Danas sastanak s Jakovinom

U Ministarstvu poljoprivrede danas će se održati sastanak predstavnika poljoprivrednika s ministrom Tihomirom Jakovinom. Još nije poznato tko će sve biti na sastanku

  • 869
  • 43
  • 0

Jučer su poljoprivrednici mirno prosvjedovali na desetak mjesta u Osječko-baranjskoj, Vukovarsko-srijemskoj i Brodsko-posavskoj županiji.

Prosvjedovali su kako bi iskazali zajedništvo u namjeri da ministra Tihomira Jakovinu pozovu da napusti funkciju ministra jer smatraju da je najlošiji ministar ikada, također nezadovoljni zbog neisplate 350 do 400 milijuna kuna preostalih poticaja, te zahtijevaju isplatu cjelokupnog iznosa poticaja.

Poljoprivrednici se osjećaju prevareni i izigrani, zbog otkupne cijene pšenice za čiji kilogram je ratarima ponuđeno 1,05 kuna, te smatraju da će ih to otjerati na prosjački štap.

Predstavnici Hrvatske poljoprivredne komore (HPK) stigli su oko podneva u Ministarstvo poljoprivrede na sastanak s ministrom Tihomirom Jakovinom o aktualnim problemima u poljoprivredi.

Netom prije sastanka predsjednik HPK Matija Brlošić izjavio je kako prvenstveno idu vidjeti zašto im nije isplaćeno 35 posto potpora te da će ustrajati na tome da se potpore isplate u cijelosti, a traže i sastanak s predsjednikom Vlade Zoranom Milanovićem.


Tagovi

Tihomir Jakovina Ministarstvo poljoprivrede Prosvjedi Poticaji Sastanak

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]