Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Uhvaćen na djelu
  • 07.02.2023. 11:55

Braća pretukla lopova dok je krao svinje pa svi završili u policiji

Prema lopovu trojica braće nisu imali milosti, pa mu je nakon batinanja ukazana pomoć u Službi hitne pomoći Gradiška (susjedna BiH), dok su M.S., M.S. i V.S. uhićeni.

Foto: Depositphotos/mironovm
  • 8.421
  • 711
  • 1

Stanovnik Gradiške iz susjedne BiH, koji je u više navrata krao svinje s farme u mjestu Brezik Laminci, jučer nije ni slutio da ovaj put neće uspjeti u svom naumu. Pravdu su u svoje ruke uzela trojica braće, napravili sačekušu i zatekli lopova koji je iz uzgojnog boksa pokušao otuđiti svinju. 

Cijeli slučaj je prijavljen policiji u Gradišci, koja je dojavu dobila u noći s nedjelje na ponedjeljak, odnosno 6. veljače u 01.50 sati. 

"Očevid su na licu mjesta izvršili policijski službenici kojom prilikom je utvrđeno da je S.G. iz Gradiške, pokušao iz uzgojnog boksa otuđiti svinju, a u čemu su ga spriječile osobe inicijala M.S., M.S. i V.S. svi iz Gradiške, koji su upotrebom fizičke snage i podesnog predmeta oštetili putnički automobil vlasništvo S.G., te istom nanijeli tjelesne ozljede", navode iz policije.

Kaznene prijave zaradili i braća i lopov

Prema lopovu trojica braće nisu imali milosti, pa mu je nakon batinanja ukazana pomoć u Službi hitne pomoći Gradiška, dok su M.S., M.S. i V.S. uhapšeni. 

"Daljnjim operativnim radom, policijski službenici došli su do saznanja da je S.G. i u proteklom periodu počinio kazneno djelo teška krađa na način da je iz uzgojnog boksa navedene farme otuđilo više komada svinja", dodaju iz policije. 

O svemu je obaviješten i dežurni okružni javni tužitelj OJT Banja Luka koji je naložio da se nakon poduzetih svih potrebnih mjera i radnji te dokumentiranja predmeta, protiv svih četvorice (lopova i braće) dostavi izvještaj za počinjena kaznena djela.


Povezana stočna vrsta

Svinjogojstvo

Svinjogojstvo

Svinjogojstvo predstavlja granu stočarstva kojoj je cilj proizvodnja i snabdijevanje tržišta svinjskim mesom i prerađevinama. Posebna se pozornost posvećuje kvaliteti mesa, a pod... Više [+]

Tagovi

Krađa svinja Lopov Policija Brezik Laminci Svinjogojstvo Farma


Autorica

Selma Mujić

Više [+]

Diplomirani žurnalista i digitalni marketing menadžer, s višegodišnjim iskustvom u tv i web novinarstvu.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

TOP 3 vrste mesa koje preporučuju stručnjaci

Svijest ljudi o važnosti pravilne i uravnotežene prehrane raste, pri čemu tu spada i meso. Prema Njemačkom društvu za prehranu (DGE), preporuke za unos mesa iznose 300-60...

Više [+]