Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 01.04.2020. 14:50
  • Bjelovarsko-bilogorska, Gudovac

Bjelovarski sajam postaje mjesto karantene vozača kamiona

Zbog potrebe za karantenom, vanjski dio sajamskog prostora odnosno ograđeni parkirališni prostor ustupljen je Stožeru civilne zaštite Bjelovarsko-bilogorske županije

Foto: Bjelovarski sajam
  • 178
  • 16
  • 0

Temeljem Odluke Stožera civilne zaštite Bjelovarsko-bilogorske županije donesene na sjednici dana 26.03.2020. godine, na prostoru tvrtke Bjelovarski sajam, organizirana je karantena za vozače kamiona.

Zbog navedene potrebe za karantenom, vanjski dio sajamskog prostora odnosno ograđeni parkirališni prostor ustupljen je Stožeru civilne zaštite te županije i dodatno je opremljen odgovarajućim sanitarnim čvorom odnosno eko WC kabinama. Osim toga, osigurana je i voda za potrošnju i osobnu higijenu. Navedeni prostor osiguran je od strane zaštitarske službe 24 sata dnevno, a na raspolaganju je od petka od 12 sati do ponedjeljka do 12 sati.

"Ova odluka i organizirana karantena za vozače teretnih kamiona provedena je brinući o zdravlju naših sugrađana s provedenim svim mjerama i naputcima, kako županijskog, tako i državnog stožera", priopćio je direktor sajma Davorin Posavac.

Prisjetimo se, koronavirus odgodio je 23. proljetni međunarodni bjelovarski sajam, Sajam poljoprivredne mehanizacije i 5. Drvni svijet koji se na prostoru Bjelovarskog sajma trebao održati od 27. do 29. ožujka.

Koronavirus odgodio i 23. proljetni međunarodni bjelovarski sajam

"Bjelovarski sajam će pratiti i analizirati nastalu situaciju, te ćemo se naknadno očitovati o daljnjim planovima i novim terminima naših sajamskih manifestacija. Zdravlje i dobrobit naših vjernih izlagača i posjetitelja su nam svakako na prvom mjestu, te se nadamo što skorijem rješenju i kraju ove zdravstvene krize", priopćeno je iz Uprave. 


Tagovi

Bjelovarski sajam Karantena Korona virus


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije