Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Klaster poljomehanizacije
  • 16.10.2014. 15:00

Bespovratnih 499.939,98kn za bolje sutra!

Realizacijom ovih projekata, Klaster poljomehanizacije planira poboljšati i povećati svoju konkurentsku sposobnost na vrlo zahtjevnom tržištu poljomehanizacije.

  • 792
  • 38
  • 0

Povjerenstvo za Mjeru A3, prihvatilo je projektnu dokumentaciju Klastera poljomehanizacije d.o.o. kojom se Klaster prijavio na program poticanja poduzetništva Poduzetnički impuls 2014. Nominirani projekti koje Ministarstvo poduzetništva i obrta sufinancira uz intenzitet potpore od 75% ukupno prihvatljivih troškova, odnose se na:

  • Ulaganje u nove vještine i znanja članica klastera
  • Ulaganje u marketinške aktivnosti s ciljem jačanja konkurentnosti i prepoznatljivosti klastera
  • Ulaganje u razvoj i nabavu novih tehnologija koje dovode do unaprjeđenja proizvoda, proizvodnje i stvaranja nove vrijednosti

Ukupno prihvatljivi troškovi iznose 666.586,55 kn, što znači da MINPO sufinancira navedene projekte s 499.939,98 kn.

Realizacijom ovih projekata, Klaster poljomehanizacije će povećati svoju vidljivost sudjelovanjem na specijaliziranim međunarodnim sajmovima poljoprivredne mehanizacije i klasterskim konferencijama, što će značajno doprinijeti internacionalizaciji poslovanja. Također, planirane edukacije u smislu poboljšanja znanja i vještina menadžmenta članica iz strateškog planiranja i prodajnih vještina te pribavljanjem i ulaganjem u programsku opremu SolidWorks, članice Klastera poljomehanizacije će međusobnim umrežavanjem i programskom kompatibilnošću poboljšati i povećati svoju konkurentsku sposobnost na vrlo zahtjevnom tržištu poljomehanizacije.

Svečano potpisivanje ugovora obavljeno je 14.10.2014. u Velikoj dvorani Ministarstva poduzetništva i obrta.


Tagovi

Klaster poljomehanizacije Poduzetnički impuls 2014 Ministarstvo poduzetništva i obrta Mjera A3 Internacionalizacija poslovanja Poljoprivredna mehanizacija Poticanje poduzetništva


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?