Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AgMENTOR
  • 17.12.2017. 15:00

Besplatni poslovni susreti za unapređenje agrobiznisa

Imat ćete priliku susresti se sa firmama koje obavljaju aktivnosti u vezi sa uzgojem, prikupljanjem i otkupom medicinskog i aromatičnog bilja, s ciljem identifikacija mogućnosti za poslovnu saradnju.

Foto: Bigstockphoto/Leonid Ikan
  • 367
  • 22
  • 0

U okviru aktivnosti AgMENTOR centra podrške, koja se realizuje u sklopu USAID/Sweden Projekta razvoja tržišne poljoprivrede II - FARMA II, implementatori aktivnosti za regiju Centralna BiH - REZ Agencija i Udruženje građana "NEŠTO VIŠE" (REZ i UGNV), organizuju B2B (Business to Business) - poslovne susrete za firme iz agrobiznisa i sektora u vezi sa agrobiznisom.

Cilj poslovnih susreta (B2B) jeste unapređenje agrobiznisa u Bosni i Hercegovini kroz poslovno uvezivanje firmi. Na poslovnim susretima (B2B) ćete imati priliku susresti se sa firmama koje posluju unutar agrobiznisa i obavljaju aktivnosti u vezi sa uzgojem, prikupljanjem i otkupom medicinskog i aromatičnog bilja, s ciljem identifikacija mogućnosti za poslovnu saradnju.

Poslovni susreti su besplatni za sve učesnike i održat će se 22. decembra/prosinca 2017. godine (petak) sa početkom u 10:30 sati u Istočnom Sarajevu, hotel M3.

Svoje učešće potvrdite popunjavanjem obrasca (ispod članka) i prijavom na e-mail adresu duskocvjetinovic@nestovise.org ili potvrdom putem telefona: 033 788 740, najkasnije do 19. decembra/prosinca 2017.godine (kontakt osoba Duško Cvjetinović).

Foto: Bigstockphoto/Leonid Ikan


Dokumenti


Tagovi

AgMENTOR Agrobiznis


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

U mirovini su, ali ne miruju..😊 Ana i Slavko su obnovili stari mlin, napravili mini muzej, kućice za najam i zasadili nasade žitarica, voća i povrća od kojih prave različite proizvode. Sve su to zaokružili u jednu lijepu priču koja privlač... Više [+]