Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • aWeb
  • 01.01.2017. 10:30

aWEB - internet rješenje za poljoprivrednike

Pogledajte kako je bilo na prezentaciji aWEB-a kojeg je Vukovarsko-srijemska županija osigurala potpuno besplatno za 40 OPG-a s područja županije!

Foto: vusz.hr
  • 2.193
  • 223
  • 0

Danas gotovo da ne postoji grana gospodarstva koja uspješno funkcionira bez upotrebe modernih tehnologija. U potrazi za svojim tržišnim kolačem poljoprivredni proizvođači svoj finalni proizvod moraju učiniti vidljivim i dostupnim što većem broju ljudi.

Projekt aWEB je zajednički projekt informacijskog sustava u poljoprivredi Agroklub iz Osijeka i Vukovarsko-srijemske županije sa zajedničkim ciljem da se poljoprivrednim proizvođačima sa područja Vukovarsko-srijemske županije koji imaju finalne proizvode za tržište osigura tržišna prezentacija putem vlastitih internet stranica. Suradnja na ovom projektu je realizirana putem Sporazuma o sudjelovanju na projektu "aWEB - ulaznica farmerima u svijet interneta".

Mario Relatić, suvlasnik informacijskog sustava u poljoprivredi, ističe kako je aWEB zapravo prvi korak poljoprivrednika na internetu. 40 proizvođača različitih proizvoda dobili su svoje Internet stranice u cilju poboljšanja tržišne pozicije te da im se omogući doseg velikom tržištu potencijalnih kupaca. Poljoprivredni proizvođači nakon isteka od godinu dana nemaju nikakvu obavezu nastaviti koristiti aWEB, no mogu ako žele.

Ispred Vukovarsko-srijemske županije prezentaciji je nazočio Andrija Matić, pročelnik UO za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj.

Foto: vusz.hr


Tagovi

AWeb Agroklub Poljoprivrednici Tržište Internet Prodaja Vukovarsko-srijemska županija


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Osječka televizija

Sv.L.B.Mandića bb, Osijek, Hrvatska
tel: (031) 400 - 000, e-mail: marketing@ostv.hr web: http://www.osjecka.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]