Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kontrola
  • 20.07.2020. 10:30

APPRRR : U tijeku su kontrole na terenu prihvatljivih zahtjeva za potporu

APPRRR je pokrenula kampanju kontrole na terenu prihvatljivosti jedinstvenog zahtjeva za potporu za 2020. godinu.

Foto: Jumpstory
  • 4.175
  • 340
  • 0

Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavještava sve korisnike izravnih potpora kako je dana 1. srpnja 2020. godine, započela kampanju kontrola na terenu prihvatljivosti jedinstvenih zahtjeva za potporu za 2020. godinu na kontrolnim uzorcima gospodarstava, a shodno Pravilniku o provedbi izravne potpore poljoprivredi i IAKS mjera ruralnog razvoja za 2020. godinu (NN 22/2020; 57/2020).

Više infomacija možete pronaći ovdje.

Podsjećaju kako poljoprivredno gospodarstvo nakon podnošenja jedinstvenog zahtjeva može u bilo kojem trenutku tijekom godine biti predmetom kontrole na terenu, koju provodi osoba (kontrolor) ovlaštena od strane Agencije za plaćanja i/ili može biti predmetom kontrole daljinskim istraživanjem, koja se provodi interpretacijom satelitskih i zračnih snimaka, sukladno članku 156. važećeg Pravilnika i akreditiranim procedurama Agencije za plaćanja.

"U slučaju utvrđenih nesukladnosti tijekom kontrole na terenu ili temeljem zaprimljenih zapisnika/rješenja Državnog inspektorata o provedenom inspekcijskom nadzoru, koje Agencija za plaćanja koristi kao pravovaljane izvještaje o kontroli na terenu nad korisnicima, izvještaji o kontroli uz popratni dopis korisnicima će biti dostavljeni isključivo elektronički, putem interneta, na zaštićenoj mrežnoj aplikaciji AGRONET, vidljivi u kartici KNT“, navode iz APPRRR-a.

Monitoring 2020.: Što nam donosi sustav za nadzor poljoprivrednih površina?

U skladu s uvedenim novitetima, izvještaje o kontroli na terenu s utvrđenim nesukladnostima Agencija korisnicima više neće slati redovnom poštom na adresu sjedišta gospodarstva, stoga ovim putem korisnicima skrećemo pozornost da redovito provjeravaju obavijesti koje im stižu na korisničke račune mrežne aplikacije AGRONET.

Danom dostave izvještaja smatra se dan kada je izvještaj o kontroli postavljen na AGRONET, sukladno članku 157. Pravilnika.


Tagovi

APPRRR Kontrola Gospodarstvo Potpore AGRONET


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)