Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Koronavirus
  • 17.03.2020. 10:30

APPRRR: Jedinstvene zahtjeve za potporu šaljite poštom ili e-mailom

Kako bismo zaštitili sve naše korisnike i njihove obitelji, ali i radnike i njihove obitelji, primorani smo poduzeti mjere s obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju, navode iz Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Foto: JumpStory
  • 6.532
  • 436
  • 0

U svrhu što uspješnije prevencije širenja corona virusa (COVID-19) molimo sve naše korisnike za razumijevanje zbog sljedećih mjera koje smo primorani poduzeti s obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju, a sve kako bismo zaštitili sve naše korisnike i njihove obitelji, ali i radnike i njihove obitelji, objavila je Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. 

Kako navode, privremeno se ograničavaju dolasci korisnika u službene prostorije, a dolasci u Agenciju do daljnjeg su mogući isključivo uz prethodni dogovor telefonskim putem.

Svi zahtjevi korisnika zaprimaju se redovnom i elektroničkom poštom, a sve informacije pružat će se putem brojeva telefona objavljenih na web stranici Agencije:

Svim korisnicima omogućit će se podnošenje Jedinstvenog zahtjeva za potporu i obavljanje svih drugih poslova, uz pridržavanje mjera opreza.

Ovim putem podsjećamo sve na važnost pridržavanja uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo

Primjena mjera počinje trenutkom objave.

Možete podnijeti Jedinstveni zahtjev za izravne potpore i IAKS mjere

Vezano uz Istarsku županiju, do opoziva ove obavijesti neće se vršiti prijem stranaka u službenim prostorijama Agencije za plaćanja u Pazinu.

Zahtjevi se zaprimaju redovnom i elektroničkom poštom, a sve informacije strankama će se pružati putem brojeva telefona objavljenih na web stranici Agencije za plaćanja.

Podružnica Agencije u Istarskoj županiji

Adresa: 25. rujna br. 17, 52000 Pazin
Radno vrijeme: 8:00 – 16:00

Voditelj: Vesna Bertoša Marić
Kontakt voditelja: 01/644-6055
Ostali kontakti:

  • 052/616-900
  • 052/222-878
  • 052/622-015
  • 052/431-139
  • 052/885-500

Svi ćete imati priliku podnijeti Jedinstveni zahtjev za potporu i obaviti sve druge poslove, navode iz APPRRR-a. 


Tagovi

Jedinstveni zahtjev za potporu APPRRR Koronavirus Mjere zaštite


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]