Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Urednik/ca
  • 15.12.2018. 07:00
  • Novi Sad

Agroklub traži Urednika/cu!

Po struci si novinar ili ti pisanje jednostavno leži? Odlično, jer tražimo selektora ekipe Agrokluba za mrežu dopisnika, spoljnih saradnika na teritoriji cele Srbije. Javi nam se i postani deo ekipe najveće onlajn zajednice poljoprivrednika!

Foto: Bigstock/Abscent/ObradaAK
  • 698
  • 34
  • 0

Informacioni sistem Agroklub na internetu unazad 10 godina svakodnevno izveštava agrarnu javnost o zbivanjima u sektoru poljoprivrede i dešavanjima u ruralnom prostoru. Od osnivanja do danas objavili smo više od 40 hiljada tekstova i više hiljada različitih foto galerija i video priloga. 

Upozoravali smo na probleme sela i vršili uticaj na agrarnu politiku. Bili smo na njivama, u voćnjacima i štalama, vinogradima i podrumima. Slušali, gledali i pisali o našim proizvođačima, ali i o svim izazovima današnje proizvodnje hrane. Posetili smo brojne sajmove, radili reportaže, intervjuisali stručnjake i tražili rešenja.

Zato smo danas najveći medij specijalizovan za poljoprivredu na internetu u tri države (SRB, RH i BiH) i svakoga dana nam poverenje daje više desetina hiljada posetilaca. Fudbalskim rečnikom - volimo da kažemo da svakoga dana napunimo jedan veliki stadion.

Naša ambicija je veća i želimo našim korisnicima da damo još više kvalitetnih informacija na osnovu kojih će oni sutra moći da donesu bolje odluke. Zato tražimo pojačanja! 

Misliš da bi bio dobar urednik/ca Agrokluba? Javi nam se!

Po struci si novinar/ka ili ti pisanje jednostavno leži? Srpski jezik imaš u malom prstu? Interesuju te teme proizvodnje hrane i života na selu? Koristiš društvene mreže? Spreman si na rad u maloj redakciji i fleksibilno radno vreme? Misliš da možeš samostalno da koordiniraš grupu novinara? Imaš iskustvo u internet novinarstvu?

Javi nam se i postani deo Agrokluba. Tako i ti možeš dati svoj doprinos razvoju našeg sela i agrara. Možeš pomoći očuvanju ruralnog prostora i tradicije. 

Nudimo rad u maloj redakciji u Novom Sadu, redovna primanja i sva naša iskustva digitala.

Ako si se prepozna(la)o u gornjim redovima, pošalji nam svoju radnu biografiju na posao@agroklub.rs do 31.12.2018. godine sa više informacija o sebi. Želimo da znamo odakle si, koje teme te zanimaju ... i još mnogo toga. 

Čujemo se i klikamo ili što bi stari englezi rekli 'All I want for Christmas is ... new job @Agroklub' ;)

P.S. Znaš nekoga kome ovo može biti zanimljivo? Prosledi!


Tagovi

Agroklub Urednik Konkurs Pisanje Radna biografija


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Unutrašnjost drevnog manastira Svetog Nikole u Vranju.