Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tragedija
  • 02.05.2018. 11:00

63-godišnjak smrtno stradao u prevrtanju traktora

Ne prestaju nam stizati crne vijesti kojima je poveznica traktor...

Foto: Bigstockphoto/rodimovpavel
  • 6.355
  • 344
  • 0

U prevrtanju traktora poginuo je jučer 63-godišnjak. Naime, kako je izvijestila koprivničko-križevačka policija, jučer, 1. svibnja, oko 17.20 sati u Ruševcu, na livadi uz kuću, 63 - godišnjak  je traktorom bez kabine i zaštitnog okvira, s priključenom prikolicom za sijeno, sakupljao pokošenu travu. Potom se traktorom pokušao uspeti uzbrdo u dvorište, prikolica je povukla traktor unazad te se vozilo prevrnulo na vozača.

Nesretni vozač traktora na mjestu je preminuo. Očevid su na mjestu događaja izvršili policijski službenici Policijske postaje Križevci, koji će o događaju dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Nažalost, ovo nije jedini slučaj o kojemu smo pisali u zadnja dva tjedna, bilo da je riječ o nesretnom slučaju ili pak tragičnom, a poveznica im je traktor. Budite oprezni!

IMT-om sletio s ceste - zadobio teške tjelesne ozljede, a stiže mu i prekršajna prijava

Teške tjelesne ozljede zadobio je 37-godišnji vozač koji je u subotu, 28. travnja 2018., oko 13 sati, na lokalnoj cesti kod mjesta Škrabutnik, upravljajući traktorom marke IMT.

U 8.30 ujutro s 4,25 promila alkohola u krvi vozio traktor!

Nevjerojatnih 4,25 promila alkohola u krvi izmjerila je policija 48-godišnjem traktoristi u 8.30 ujutro! Kako navodi karlovačka policija, oko 8.30 sati na raskrižju ulica Mostanje i Logorište u Karlovcu policijski su službenici utvrdili da traktorom karlovačke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 4,25 promila upravlja 48-godišnjak.

Dječak (11) vozio traktor i sletio s ceste!

Teške ozljede zaradio je dječak (11) koji je vozeći (!) ga, traktorom sletio s ceste u kanal u mjestu Rašćani kod Križevaca.

Smrtno stradao 63-godišnjak koji je sjedio na radnom stroju u prikolici traktora

Teška prometna nesreća sa smrtnim ishodom dogodila se oko 10,30 sati na cesti Cerna-Andrijaševci. Kako je obavijestila vukovarsko-srijemska policija, na cesti je došlo do naleta osobnog automobila na traktor s prikolicom u kojoj se nalazio radni stroj.


Tagovi

Tragedija Traktor Prevrtanje


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).