Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Cooperation Manager
  • 19.10.2022. 12:00

Srpska aplikacija Cooperation Manager širi poslovanje u region

Dobra vest dolazi iz mlade kompanije, domaćeg start up-a sa sedištem u Novom Sadu, koja realizuje zacrtane razvojne planove.

Foto: Depositphotos/budabar
  • 526
  • 102
  • 0

Srpsko preduzeće koje je razvilo aplikaciju Cooperation Manager upravo je ovih dana napravilo prve korake ka izvozu svoje ideje - računarskog sistema za upravljanje poljoprivrednim kooperacijama, otkupom i skladištenjem. Od sada će moći da je koriste zainteresovani i u Hrvatskoj.

"Da, otvorili smo firmu u Osijeku, kako bismo stvorili pretpostavke za širenje naše aplikacije na EU tržište", rekao nam je direktor firme Radoslav Pilja i otkrio kako u narednom periodu žele da animiraju hrvatsko tržište skladištenja žitarica i uljarica.

Stvoriti prve reference na zapadnim tržištima

Vlasnici ovog start up-a odlikuju se upravo dugogodišnjim iskustvom u trgovanju žitaricama i uljaricama, a smeštaj kod komšija našli su u preduzetničkom inkubatoru BIOS-u, koji pruža usluge novim preduzećima, ali tu neće stati.

"U potrazi smo i za prvim zaposlenima u Hrvatskoj, koji će prezentovati mogućnosti Cooperation manager-a potencijalnim kupcima i biti im podrška u korišćenju", dodao je prvi čovek ovog projekta.

Ovde možete otvoriti aplikaciju za iOS iPhoneAndroid ili Huawei operativni sistem

Širenjem kruga korisnika aplikacije planiraju i da stvore prve reference na zapadnim tržištima, kao podlogu daljeg razvoja, kažu iz ovog start up-a.

"Drago nam je da nas prepoznaju nove firme iz našeg najbližeg susedstva Srbije i BiH. Ali kod nas ima i start up-ova iz udaljenih zemalja poput Australije i Estonije. Svi oni imaju i našu savetodavnu podršku, primaju poštu, koriste sale za sastanke kao i druge mogućnosti koje inkubator pruža", otkrio nam je direktor osječkog BIOSa Tihomir Pejin.

Jednostavan i efikasan pristup podacima o ponudi i potražnji

Zadovoljni korisnici ove aplikacije kažu da sada efikasnije koriste svoje resurse, olakšali su posao pregovaranja, dok su sa druge strane, unapredili odnos sa poljoprivrednicima.

Cooperation Manager - novi onlajn alat za upravljanje kooperacijama

Podsetimo, u pitanju je softver koji ubrzava i olakšava promet trgovine poljoprivrednih proizvoda između trgovaca, odnosno skladištara, mlinara, izvoznika, prerađivača i njihovih kooperanata - proizvođača. Ovim rešenjem se na jednostavan i efikasan način omogućava trgovcima i poljoprivrednicima pristup podacima o ponudi i potražnji putem pametnih telefona.


Tagovi

Cooperation Manager Radoslav Pilja Softver Aplikacija Trgovanje žitaricama Otkup Skladištenje Osijek


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Magnolija u Beogradu, na putu za pijacu Vidikovac 😃