Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Finansijska pomoć
  • 18.02.2021. 16:00

Skup "Finasiranje poljoprivrede u 2021. godini" u petak onlajn

Neka od tema biće i Mere poljoprivredne politike u 2021 i Sprovođenje IPARD 2 programa - pozivi u 2021 kao i Mere podrške Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo u 2021.

Foto: Bigstock/Dan Grytsku
  • 144
  • 35
  • 0

Onlajn skup "Finasiranje poljoprivrede u 2021. godini" biće održan 19. februara sa početkom u 11 časova u velikoj sali Privredne komore Vojvodine - Master centar Novosadskog sajma, prenosi Ekapija.

O merama podrške govoriće predstavnici Privredne komore Vojvodine, direktorka Uprave za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Biljana Petrović, Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Čedomir Božić, girektor Razvojnog fonda AP Vojvodine Goran Savić, direktor Garancijskog fonda AP Vojvodine Đorđe Raković i predstavnici Pokrajinskog fonda za razvoj poljoprivrede.

Događaj možete pratiti uživo putem ovog linka.

Neka od tema biće i Mere poljoprivredne politike u 2021 i Sprovođenje IPARD 2 programa - pozivi u 2021, Mere podrške Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo u 2021, zatim Кonkursne linije Razvojnog fonda Vojvodine u 2021 i drugo.

Cep program tematskog skupa možete preuzeti u dokumnetu ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Skup Mere politike Biljana Petrović Mere podrške


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sve lepote dunjinog cveta