Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Traktor godine 2019
  • 13.11.2018. 10:30

SAME Frutteto CVT 115 S najbolji specijalizovani traktor 2019

Na ovogodišnjem sajmu EIMA u Italiji, Toty žiri odabrao je Traktor godine u četiri kategorije. SAME Frutteto CVT 115 S dobio je nagradu kao najbolji specijalizovani traktor 2019!

Foto: tractoroftheyear.org
  • 841
  • 30
  • 0

Na ovogodišnjem sajmu EIMA u Bolonji u Italiji održana je svečanost proglašenja Traktora godine 2019. po izboru Toty žirija. Dodeljene su nagrade u četiri kategorije, a titulu najboljeg specijalizovanog traktora odneo je SAME Frutteto CVT 115 S!

Bezstepeni prenos, vrlo snažan hidraulični sistem, miltifunkcionalni nivo opreme za vožnju i elektronske kontrole radnih funkcija uz činjenicu da je sve to "upakovano" u traktor male veličine, bili su dovoljan razlog da se žiri odluči upravo za ovaj traktor.

Svestran i neosporno najbolji u svojoj kategoriji

SAME Frutteto CVT S pokreće revoluciju načina rada u voćnjaku i vinogradu najsavremenijom tehnološkom inovacijom za postizanje produktivnosti u specijalizovanom traktoru. SAME Frutteto traktori odlikuju se izuzetno naprednom tehnologijom, kao što je novi MaxCom naslon za ruke, inovativni kontinuirani menjač, ​​potpuno redizajnirana kabina i hidraulični sistem sa pumpom od 100 l/min.

vd
SAME Frutteto Cvt 115 S (foto: same-tractors.com)

Već bogatu standardnu ​​opremu ovih traktora možete dopuniti ActiveDrive aktivno kontrolisanim nezavisnim prednjim vešanjem. 

Ovu seriju traktora pokreću efikasni FARMotion motori sa tri ili četiri cilindra sa performansama koje pogoduju klasi i specifičnom potrošnjom goriva (sa najmoćnijom varijantom koja isporučuje 113 KS pri samo 2.200 o/min).

Fendt 313 Vario najbolji univerzalni traktor 2019

Nove kabine su takođe dostupne sa potpuno ravnom platformom, sa posebnim blatobranima za niske ili visoke točkove, sa jednim delom ili otvorenim prednjim zaslonom visoke vidljivosti i kao posebnom varijantom koja pruža efikasnu zaštitu operatera od zdravstvenih rizika sa radom sa sredstvima za zaštitu bilja. Novi krovni modul uključuje klima uređaj i najsavremenije LED radne svetiljke.

Kako izgleda SAME Frutteto CVT 115 S, pogledajte u video prilogu:


Tagovi

SAME Frutteto CVT 115 S Specijalizovani traktor EIMA sajam Tractor of the year Toty žiri


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Unutrašnjost drevnog manastira Svetog Nikole u Vranju.