Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Oranice u Vojvodini
  • 21.07.2015. 14:30

Milijardu dinara za odvodnjavanje u Vojvodini

Radovi su vredni milijardu dinara, a cilj im je poboljšati funkcionalnost sistema za odvodnjavanje i time sprečiti zadržavanje vode na oranicama Vojvodine.

Foto: depositphotos.com, emjaysmith
  • 55
  • 3
  • 0

Tokom avgusta trebalo bi da se privedu kraju radovi na uređenju i čišćenju kanalske mreže čiji je cilj poboljšati funkcionalnost sistema za odvodnjavanje i time sprečiti zadržavanje vode na oranicama Vojvodine.

Radovi su započeti kroz prošlogodišnji program sufinansiranja lokalnih samouprava i pokrajine, a vredni su milijardu dinara.

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo za spomenute je radove obezbedio 60% sredstava, dok su ostatak od 40% obezbedile vojvođanske opštine.

Najviše novca, blizu 500 miliona, koštaće radovi na kanalskoj mreži u Banatu. Na području Bačke biće uloženo oko 418, a na području Srema oko 115 miliona dinara, naveli su u Javnom vodoprivrednom preduzeću Vode Vojvodine.

Foto: depositphotos.com, emjaysmith


Tagovi

Vojvodina Oranice Odvonjavanje Banat Bačka Srem Vode Vojvodine Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu Zadržavanje vode

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Narodnu nošnju krasi prelep ukrasni kaiš.