Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Case IH
  • 18.03.2023. 18:00

Još jači: Case IH Quadtrac - 700 KS za traktor guseničar

Veća radna snaga, ali i druga poboljšanja odlike su vrhunskog Case IH Quadtrac 645, ali i drugih modela.

Foto: Case IH
  • 118
  • 14
  • 0

Case IH traktori serije "Quadtrac" i "Steiger" na tržištu su više od 60 godina. 

Prošle su godine najavili inovacije, a u 2023. će biti redizajnirani, odnosno poboljšani većom snagom motora. Zadnji hidraulični sistem za teške uslove rada povećao je kapacitet dizanja za pet odsto u odnosu na prethodni model.

Dostignuta granica od 700 KS

Ovo omogućuje modelu Case IH Quadtrac 645 da pređe oznaku od 700 KS. Osim toga, ovi modeli imaju novu, udobnu kabinu sa "AFS Connect" telemetrijskim sistemom što će im omogućiti pouzdaniji i efikasniji rad na terenu.

Poboljšanja omogućuju pouzdaniji i efikasniji rad

"Novi 'AFS Connect' modeli nude još više snage motora, obrtnog momenta, ekonomičnosti goriva i udobnosti", objasnio je marketing menadžer za "Steiger" i "Quadtrac" Mič Kaiser.

Povećan je opseg svih modela, a s rasponom od 467 KS do 699 KS Case IH prelazi granicu od 700 KS. To vrhunski model Case IH "Quadtrac" 645 "AFS Connect" čini najsnažnijim serijskim traktorom na svetu te poboljšava rad na terenu u teškim uslovima. Novi FPT motor Stage V. "FPT Cursor" 13 sa šest cilindara ima zapreminu od 12,9 litara. I sistem goriva je izmenjen. Pored nove pumpe, novi je i način ubrizgavanja.

Poboljšane performanse

Opremljeni su "PowerDrive powershift" menjačem, koji ima automatizovano upravljanje produktivnošću što smanjuje potrošnju dizela tokom rada. Idealan je za obradu zemljišta i rad pod stalnim opterećenjima. Druga varijanta je sa inovativnim "CVXDrive" kontinuirano varijabilnim menjačem iz CNH, koji obezbeđuje optimalan prenos snage u svakom rasponu brzina.

Idealan je za rad pod stalnim opterećenjima

Izmene i novi dizajn su napravljeni i na kabini koja sada ima veću udobnost za rukovaoca. Poboljšano je osvetljenje i vidljivost za noćni rad. Najnoviji modeli dolaze s "AFS Connect" telemetrijskim sistemom za veću povezanost i bolji prenos podataka. Od 2023. mogu biti opremljeni drugim AFS Pro 1200 ekranom. Uz sistem dvostrukog prikaza, operater može istovremeno nadzirati više odvojenih ISOBUS priključaka. Dostupna je oprema sa "AFS AccuSync" za koordinaciju mašina i "AFS AccuTurn Pro" tehnologijom koja omogućava da se traktor samostalno okreće na uvratini samo pritiskom na dugme. Novi zglobni traktori Case IH dolaze kao "Steiger", "Quadtrac" i "Rowtrac".


Tagovi

Case IH Case IH Quadtrac Case IH Steiger Traktor 700 KS Rowtrac Novi dizajn


Autorka

Ranka Vojnović

Više [+]

Ranka je diplomirani inženjer poljoprivrede sa dugogodišnjim iskustvom u povrtarstvu, zaljubljenik u organsku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U dvorištu Vinete Šinke, domaćice iz Knjaževca koja već par godina pravi najukusnije namaze i džemove od raznih vrsta voća, ali i cveća. Uskoro na Agroklub-u!