Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javna rasprava
  • 03.09.2021. 10:00

Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o poljoprivredi

Javna rasprava o Nacrtu zakona sprovešće se u periodu od 3. septembra do 22. septembra 2021. godine.

Foto: Depositphotos/fotokostic
  • 150
  • 25
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede poziva predstavnike organa i organizacija, poslovnih udruženja, privrednih subjekata, stručne javnosti, poljoprivredna gazdinstva, poljoprivrednike, kao i druga zainteresovana lica da učestvuju u javnoj raspravi o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o poljoprivredi i ruralnom razvoju i daju svoj doprinos u izradi konačne verzije Nacrta zakona, koji je priložen uz ovaj javni poziv.

Javna rasprava o Nacrtu zakona sprovešće se u periodu od 3. septembra do 22. septembra 2021. godine.

Primedbe, predlozi i sugestije mogu se tokom trajanja javne rasprave dostaviti putem elektronske pošte na e-mail adresu javna.rasprava@minpolj.gov.rs sa naznakom: "Za javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o poljoprivredi i ruralnom razvoju" ili putem pošte na adresu Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Nemanjina br. 22-26, 11000 Beograd, sa naznakom: "Za javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o poljoprivredi i ruralnom razvoju".

Nacrt zakona kao i ostala potrebna dokumenta možete preuzeti ispod teksta

Po okončanju javne rasprave Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede analiziraće sve primedbe, predloge i sugestije učesnika u javnoj raspravi, sačiniće izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi o Nacrtu zakona i isti će objaviti na internet stranici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i na Portalu e-Uprava.


Dokumenti


Tagovi

Javna rasprava Ministarstvo poljoprivrede Zakon o poljoprivredi i ruralnom razvoju Izmene zakona


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Seljačka vranjska metla za metenje dvorišta.