Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dodela nagrada
  • 27.05.2022. 13:10

Futožanin Belarus traktor prepušta unuku i osniva gazdinstvo

Iskoristićemo ga za poljoprivredu, nemamo gazdinstvo, ali ćemo ga sada osnovati, rekao je za Agroklub dobitnik Belarus traktora Mirko Vasiljević.

Foto: Julijana Kuzmić
  • 1.616
  • 435
  • 0

Poslednjeg dana 89. Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu svečano su uručene nagrade srećnim dobitnicima sa jučerašnjeg izvlačenja. Pojedini dolaze iz sektora poljoprivrede, drugi će svoje nagrade proslediti onima kojima su potrebnije.

Mirko Vasiljević iz Futoga, dobitnik je glavne nagrade Belarus traktora kompanije Agropanonka i za Agroklub kaže je vrlo radostan povodom ovog zgoditka.

"Iskoristićemo ga za poljoprivredu, nemamo gazdinstvo, ali ćemo ga sada osnovati. Moraćemo da radimo da bismo postigli", rekao je Vasiljević uz dodatak da je unuk tu, "pa neka radi".

Još jedan srećni dobitnik traktora, ali John Deere-a kompanije KITE jeste Milenko Jovičin iz Ravnog Sela kod Vrbasa, nije očekivao da bude izvučen, ali već zna kako bi iskoristio ovu mašinu.

Jovičin ima "plan" za svoj poklon

"Bavimo se ratarstvom, imamo 36 jutara. Mislim ako postignem dogovor sa kompanijom KITE, da ostavim ovaj, a uzmem malo jači uz doplatu. Trebao bi mi jedan od 75 konja", rekao je Jovičin za Agroklub uz poruku da je mehanizacija na gazdinstvu bitna i da "nema zanata bez alata".

Druga dva dobitnika Korneliu Idvorjan i Tibor Kekezović dolaze iz sektora agrara i prikolica Parazoglu i prskalica Badili kompanije MBV iz Vršca će im dobro doći, a uz to stići na kućnu adresu u Glogonj kod Pančeva, odnosno Sombor. Sabina Unji kao student medicine - svoj rasipač pokloniće zetu poljoprivredniku.


Foto prilog


Tagovi

Dobitnici nagrada Proglašenje dobitnika Milenko Jovičin Mirko Vasiljević Međunarodni sajam poljoprivrede Belarus traktor


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Cvetna pijaca održava se danas (5.4.) i sutra (6.4.) na platou ispred "Spens"-a u Novom Sadu. Svakog idućeg petka i subote tokom aprila ovde ćete moći da pronađete cveće, sadnice, med, opremu za hortikulturu.