Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Grad Loznica
  • 14.12.2016. 18:00

Bespovratna sredstva za kupovinu kuća na selu

Grad Loznica raspisao je javni poziv za dodelu bespovratnih novčanih sredstava za kupovinu kuća na selu. Poziv je namenjen bračnim parovima a u ove svrhe obezbeđeno je pet miliona dinara.

Foto: bigstockphoto.com/ollirg
  • 21.599
  • 3.254
  • 0

Grad Loznica raspisao je javni poziv za dodelu bespovratnih novčanih sredstava za kupovinu kuća na selu. Poziv je namenjen bračnim parovima, a konkurs je otvoren do 21. decembra.

Iz budžeta grada u ove namene izdvojeno je pet miliona dinara. Maksimalna visina dodeljenih sredstava za kupovinu kuće s okućnicom ne može prelaziti milion dinara.

Razlog za pokretanje ove inicijative jeste podsticanje razvoja ruralnih područja, oživljavanje i podmlađivanje sela kroz povećanje nataliteta i poboljšanje demografske strukture. To su preduslovi i za pokretanje privrednih aktivnosti, prenosi portal opštine Loznica.

Poziv namenjen mladim obrazovanim bračnim parovima

Bračni parovi koji imaju nameru da konkurišu za dobijanje novčanih sredstava namenjenih kupovini okućnice moraju da ispune nekoliko uslova kako bi stekli pravo na dodelu sredstava. Naime, u trenutku podnošenja prijave supružnici mogu imati najviše 40 godina života, a jedan od njih mora da ima neprekidno prijavljeno prebivalište na teritoriji grada Loznice u periodu tri godine. Takođe njihova bračna zajednica treba da traje minimalno godinu dana, a potrebno je da nisu vlasnici ili suvlasnici bilo kakve nepokretnosti na teritoriji Republike Srbije.

U dokumentu ispod teksta pogledajte uslove konkursa.

Prednost za dobijanje novčanih sredstava će imati porodice čiji članovi imaju visoko obrazovanje u olasti poljoprivrede, medicine, veterine i prosvete.

Foto: bigstockphoto.com/ollirg


Dokumenti


Tagovi

Grad Loznica Bespovratna sredstva Kupovina okućnice Mladi bračni parovi Milion dinara


Autorka

Marija Antanasković

Više [+]

Diplomirani inženjer poljoprivrede sa višegodišnjim iskustvom u novinarstvu. Zaljubljenik u poljoprivrednu tehniku.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Magnolija u Beogradu, na putu za pijacu Vidikovac 😃