Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pioneer Hi-Bred SRB
  • 17.02.2016. 12:30

Besplatno preuzmite Agro-assist aplikaciju!

Besplatno preuzmite Agro-assist aplikaciju i pratite stanje vaših useva gde god da se nalazite!

  • 2.080
  • 78
  • 0

Razmišljate koji hibrid da odaberete ali vas ujedno brine i kada je pravo vreme za početak setve? Želeli biste da svakog momenta imate uvid u stanje svojih useva? Sada imate priliku da sve to pronađete na jednom mestu.

Agro-Assist je jedinstvena aplikacija kreirana od strane DuPont Pioneer-a koja će pomoći svakom poljoprivrednom proizvođaču u njegovom svakodnevnom radu. Ovom aplikacijom DuPont Pioneer kompanija još jednom pokazuje da pored inovacija u svom proizvodnom programu postaje i lider u inovacijama mobilne tehnologije.

U video prilozima na kraju teksta pogledajte uputstvo za instalaciju i korišćenje mobilne aplikacije na telefonu i kućnom računaru.

Besplatna aplikacija!

Skenirajte QR kod pomoću čitača

sa vašeg smartphon-a ili tableta

Agro-Assist aplikacija je dostupna za mobilne telefone (iOS & Android), tablete i web verziju na kućnom računaru. Aplikacija se može skinuti sa iTunes App Store-a ili sa Google Play-a, ili ako posetite sajt www.agroassist.rs.

Pristup aplikaciji može biti i bez registracije, ali preporuka je da se registrujete, jer ćete na taj način dobijati ažurirane podatke.

Sopstveni dnevnik radova

Agro-Assist je svojevrsna elektronska knjiga polja koja je u svakom trenutku i na svakom mestu zajedno sa farmerom. U okviru aplikacije svaki farmer može, za svaku svoju parcelu, da beleži primenjenu tehnologiju i prati rezultate svog rada kroz ostvareni prinos za različite kulture. U isto vreme farmeri mogu da prate dnevno ažurirane meteorološke podatke sa meteoroloških stanica najbližih njihovim parcelama (padavine, temperature zemljišta).

Druge informacije koje su dostupne u aplikaciji:

  • Obaveštenje o pojavi određenih štetočina
  • Kratka informacija o Pioneer proizvodima
  • Kontakt sa najbližim agronomom
  • Rezultati ogleda
  • Uputstvo za rad sa aplikacijom


Tagovi

DuPont Pioneer Agro-assist Mobilna aplikacija IPhone aplikacija Android aplikacija


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić