Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krađa košnica
  • 15.03.2016. 11:30

Pronađen kradljivac košnica

Policija sumnja kako je 64-godišnjak još u ljeto 2013. godine ukrao nekoliko desetaka košnica s pčelama na području Đakova.

Foto: Pixabay
  • 1.037
  • 134
  • 0

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 64-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krađa. Policija sumnja kako je 64-godišnjak još u ljeto 2013. godine ukrao nekoliko desetaka košnica s pčelama na području Đakova.

Zbog toga je, kako je na svojim stranicama izvijestila osječko-baranjska Policijska uprava, 38-godišnjem vlasniku pčela pričinjena materijalna šteta koja se procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna. Podnosi se i posebno izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu.

Foto: Pixabay


Tagovi

Pčele Krađa Đakovo Košnice Državno odvjetništvo Policija Policijska uprava Osječko-baranjska Sumnja


Autorica

Ivana Barišić

Više [+]

Prije nego je upisala pravo, počela se baviti novinarstvom. I u njemu ostala. Pisala je za Večernji list, Poslovni dnevnik i Tportal, a televizijsko iskustvo stekla je na RTL-u. Kada ne piše, vozi bicikl, romobil ili skija :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]