Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Funkcionalna hrana
  • 22.11.2013. 07:24

Funkcionalni med za europsko tržište

Sve je više u upotrebi med koji osim svog prirodnog dobrotvornog djelovanja, ima i ljekovita svojstva koja ga čine pravim čuvarom imuniteta, ali da bi ga tako deklarirali - proizvođači moraju proći analizu proizvoda

  • 477
  • 43
  • 0

Zeleni četvrtak ugostio je mnoge domaće proizvođače meda, ekološke proizvođače, proizvođače ljekovitih proizvoda. Još u antičko vrijeme med je korišten kao lijek i najefektivniji pripravak za metabolizam. Podsjećaju pčelari i na globalni trend u proizvodnji funkcionalne hrane koja na tržištu može biti i lijek, a proizvođači ga sve više i prepoznaju.

Promocija preko sajmova potrebna je kako bi se približili kupcima i svoj proizvod predstavili degustacijama. Konkurencija među pčelarima je kažu, jaka, a većina hrvatskog meda završava na policama zemalja EU. Da bi mogli tvrditi da je med ljekoviti proizvod, proizvođači to moraju i dokazati raznim laboratorijskim analizama, sukladno propisima Unije, a zahtijeva se i točna provjerena receptura funkcionalnih medova.

Intrigantna imena kao što su Pet tibetanaca ili Četiri lopova uvelike privlače kupce. Ljekovite biljke s našeg područja koje imaju blagotvorno djelovanje na zdravlje, u sinergiji s medom, čine i najveći dio ovih proizvoda, a koriste se najviše u vrijeme grlobolja.


Tagovi

Funkcionalni med Ljekovita svojstva Promocija Pet tibetanaca Imunitet Pčelari


Partner

Osječka televizija

Sv.L.B.Mandića bb, Osijek, Hrvatska
tel: (031) 400 - 000, e-mail: marketing@ostv.hr web: http://www.osjecka.com