Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • David Beckham
  • 21.06.2020. 15:00

David Beckham u izolaciji izrađuje košnice i planira proizvoditi med

Snimka prikazuje Beckhama kako usredotočeno i vješto rukuje čekićem zakucavajući ramove za košnicu koja je još u ranoj fazi izrade. Istovremeno, Victoria koja ga snima objašnjava proceduru i komentira kako je lijepo imati svoj med.

Foto: Facebook/David Beckham
  • 782
  • 181
  • 0

Nogometna, a mogli bi se reći i modna ikona, David Beckham vrijeme u izolaciji odlučio je iskoristiti na produktivan način. Tako je na svojem Facebook profilu s obožavateljima podijelio video u kojem pravi okvir za košnice.

Snimka prikazuje Beckhama kako usredotočeno i vješto rukuje čekićem zakucavajući ramove za košnicu koja je još u ranoj fazi izrade. Istovremeno, Victoria koja ga snima objašnjava proceduru i komentira kako je lijepo imati svoj med, a zvučnu kulisu im prave cvrčci. 

U izolaciji najbolje paše šetnja po poljima i brdima

Inače supružnici zajedno sa svoje troje mlađe djece vrijeme izolacije provode u idiličnoj seoskoj kući u Cotswoldsu, u Engleskoj, a čini se kako se sportska zvijezda dobro prilagodila tom načinu života jer često na svom Instagram profilu objavljuje slike šetnje po okolnim poljima i brdima.

Moramo vas podsjetiti da je ovaj, nekadašnji igrač Manchester Uniteda, Real Madrida, Los Angeles Galaxyja i Paris Saint-Germaina, i vlasnik vinograda, a bavi se i proizvodnjom viskija. 

Beckham: Što poslije nogometa? Vino i viski!

Što je sljedeće što možemo očekivati od ove svestrane nogometne, a i pop legende? Već će on i njegova Spice girl nešto smisliti. 

Kako David Beckham izrađuje košnicu, pogledajte u videu: 


Tagovi

David Beckham Med Košnice Nogomet Hobi


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.