Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Naručite gnojiva u big bagovima, moguća dostava!

Jeste li znali da 87% poljoprivrednih površina u svijetu obrađuju mali poljoprivrednici i obiteljska poljoprivredna gospodarstva? (izvor: World resorce institute, ožujak 2019.) Svima njima je potrebno znanje i rješenja za uspješnu proizvodnju, a upravo ta rješenja nudi RWA Hrvatska koja u svom asortimanu ima granulirana i tekuća mineralna gnojiva najvećih svjetskih proizvođača gnojiva (ICL, Phosagro, Eurochem) koja pomažu hrvatskim proizvođačima da se pravilnom ishranom svojih usjeva brinu i o održavanju plodnosti i zdravlja poljoprivrednih površina. Mineralna gnojiva u našoj distribuciji imaju neke od najboljih pokazatelja čistoće na svijetu; ne sadrže kadmij i druge štetne nečistoće

Ponuda gnojiva u big bagovima

MAP 12-52

Najbolje čvrsto granulirano gnojivo za opskrbu usjeva fosforom i dušikom koji se lako unose. Te su hranjive tvari vitalne za brzo nicanje i vegetaciju. Privremeno umjereno zakiseljavanje otopine tla oko granula gnojiva donosi najveći učinak na iskoristivost hraniva na tlima s neutralnom i slabo alkalnom reakcijom.

NPK (S) 15 -15 -15 (10)

Složeno univerzalno gnojivo za bilo koja tla i usjeve, najučinkovitije kada se primjenjuje prije obrade pred sjetvu ili tijekom sjetve. Također je savršeno početno gnojivo za proljetnu prihranu žitarica. Sadržaj sumpora osigurava visok unos dušika i fosfora u biljke, a kalij olakšava brži transport proizvoda sinteze (ugljikohidrata) do korijena ratarskih i povrtlarskih kultura.

NPK (S) 8-20-30 (2)

Ova formulacija je bogata kalijem i fosforom, a niska dušikom, što je dobro za glavnu primjenu od jeseni. Naročito je vrijedna za usjeve koji u tlu zahtijevaju velike količine fosfora i kalija. Izuzetno je učinkovita na tlima s malim udjelom kalija, fino teksturiranim tlima s režimom ispiranja vodom. Univerzalno gnojivo, savršeno za višegodišnje trave, šećernu repu i krumpir, kao i žitarice i mahunarke.

MOP granulirani 60 % K2O

Pink Granular MOP koristi se kao gnojivo s izravnom primjenom i kao komponenta miješanih gnojiva.

PK 20-30 (+2 S + 13 CaO)

Korištenjem ove uravnotežene formulacije hranjivih sastojaka fosfora (P) i kalija (K), zajedno s esencijalnim sumporom (S), magnezijem (Mg) i kalcijem (Ca) precizno zadovoljavate ishranu vaših usjeva. Sve je to upakirano u svaku granulu koja je spremna pružiti uravnoteženu i dosljednu ishranu koja  je potrebna za zdrav rast vaših usjeva.

UREA

Najkoncentriranije granulirano dušično gnojivo koje vaše usjeve opskrbljuje dušikom tijekom razdoblja rasta i razvoja, opskrbljujući biljke sa sva tri oblika dušika s otvorenim pristupom: amidnom, amonijevim i nitratnim (nakon transformacije u tlu). Pogodno je za tla s pH većim od 6,5. Njegova transformacija u tlu rezultira zakiseljavanjem otopine tla. Ovo dušično gnojivo najprihvatljivije je za okoliš i bezopasno je za biljke, pružajući široku paletu primjena: od jesenske primjene tijekom obrade tla za povećanje kvalitete usjeva do upotrebe kao antistresno sredstvo.

Pakiranje i distribucija

Gnojiva su upakirana u big bagove od 600 kg. Uskladištena su u našim pogonima u Osijeku, Koriji (kod Virovitice) i Novigradu Podravskom. U mogućnosti smo organizirati i dostavu istih na adresu proizvođača.

Kontakti

Za narudžbe i sve daljnje informacije kontaktirajte naše prodajne predstavnike:

foto: RWA Hrvatska d.o.o.