Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Planiranje dobre i racionalne gnojidbe ključ je uspješne biljne proizvodnje!

Blagdansko ozračje krajem godine budi u svima nama želju za ugodnim druženjima i darivanjem nama dragih i važnih ljudi.

Turbulentna godina puna izazova

Ova turbulentna 2020. na izmaku, bit će za većinu nas posebna godina, u kojoj smo kao društvo, pokazali solidarnost u borbi protiv pandemije. Poljoprivredna proizvodnja, još jednom se pokazala kao primarna i izuzetno održiva djelatnost u ovakvim vremenima. Toplo se nadamo da ste, na kraju ove izazovne godine, zadovoljni svojim radom i ostvarenim ciljevima.

Individualne gnojidbene preporuke 

Budući da je zemlja najvažniji proizvodni resurs svih poljoprivrednih proizvođača, Petrokemija je ove godine, u znak zahvalnosti, darivala svoje kupce jednim korisnim i praktičnim darom - kemijskom analizom tla. Prema dobivenim rezultatima ovlaštenog laboratorija, stručni tim primjene, izradio je za naše kupce individuane gnojidbene preporuke koje sadrže konkretan vodič kada i na koji način primijeniti preporučenu formulaciju mineralnih gnojiva Petrokemije, na vlastitim parcelama. Uz kemijsku analizu tla, te pravilno i pravovremeno korištenje gnojiva Petrokemije, osiguravate visok urod vrhunske kvalitete Vaših nasada i usjeva.

Još jedna uspješno odrađena godina

Zahvaljujemo se svim našim vjernim partnerima i kupcima, na još jednoj uspješno odrađenoj godini. Sa željom da nam 2021. godina svima donese više zdravlja, druženja, radosti i uspjeha, od srca Vam čestitamo Božić i Novu Godinu!

foto: Petrokemija d.d.