Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

"Gastro atlas" otvara apetit i želju za posjetom Osječko-baranjske županije

"Gastro atlas" predstavlja užitak za naša nepca

Osječko-baranjska županija je izvorište vrhunske, autohtone, autentične i jedinstvene gastronomske ponude. Gastronomija je na području najveće slavonske županije uvijek stvarala izdašno hranjiva i ukusna jela, kojima se moglo osigurati egzistencijalne potrebe, ali i zadovoljiti probirljiva nepca.

Danas se malo koja regija u svijetu može pohvaliti tako raznolikom i kvalitetnom ponudom, recepturama i izborom namirnica, načinom pripremanja te ambijentom konzumiranja i uživanja u hrani.

Široki spektar ponude jela, ambijenata i usluga

U turističkom smislu, istočna je Hrvatska prepoznata kao kraj u kojem gosti, osim u prirodnim ljepotama i povijesnim građevinama, ponajviše mogu uživati u prepoznatljivoj gastronomiji. Kvaliteta hrane i namirnica od kojih se proizvodi danas više nije uobičajena i svakodnevna. Dapače, sve su rjeđa područja na svijetu u kojima ćete pronaći namirnice tako visoke kvalitete.

Pred Vama je prezentacija 33 restorana s najširim spektrom ponude jela, ambijenata i usluga; od tradicionalne lokalne kuhinje i seoskog okruženja preko restorana sa stoljetnom tradicijom, restorana u vinarijama, čardama, zaštićenim parkovima prirode i dvorcima do restorana koji odišu gradskim kvartovskim duhom, ambijentom novoizgrađenih urbanih vila do hotela s uobičajenim, a sve više i ekskluzivnim smještajem i ponudom.

U ovoj brošuri imat ćete prigodu pročitati više o tradicionalnim jelima i mjestima na kojima ih možete isprobati. Moći ćete saznati koje se vrste jela pripremaju, te tko i što je utjecao na razvoj tih prepoznatljivih okusa.

Foto: Osječko-baranjska županija