Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Rujan u znaku Poljoprivrednog sajma

Novosadski sajam za jesen planira 88. međunarodni poljoprivredni sajam, koji će se održati od 18. do 24. rujna, ako to epidemiološke mjere dozvole.

Za nastup na najvećoj poljoprivrednoj manifestaciji u ovom dijelu Europe, zainteresirani su brojni dosadašnji, ali i novi izlagači, kako iz Srbije, tako i iz inozemstva. Poljoprivredni sajam ima podršku i od Češke Republike, koja je odlučila ostati Zemlja partner i poslije neodržanog Poljoprivrednog sajma u 2020. godini, Al Dahre - Zlatnog sponzora i Generali Osiguranja Srbija, dugogodišnjeg Generalnog pokrovitelja Poljoprivrednog sajma.

U planu su svi segmenti dosadašnjih događanja - od predstavljanja proizvoda i usluga, promocija i prezentacija, preko najveće Nacionalne izložbe stočarstva, do poslovnih i stručnih skupova koji bi bili organizirani u Kongresnom centru “Master” Novosadskog sajma.

U susret Poljoprivrednom sajmu, planiranom za jesen, na Novosadskom sajmu u tijeku je i ocjenjivanje kvalitete proizvoda i usluga. Prvi rezultati bit će objavljeni uskoro.

foto: Novosadski sajam