Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Dva tjedna do poljoprivrednog sajma

Međunarodni poljoprivredni sajam, Novosadski sajam prvi put se organizira online od 14. do 18. prosinca na adresi www.expoonline.rs.

Do početka događaja ostalo je dva tjedna. Prijavilo se više od 130 izlagača koji će ponuditi proizvode i usluge iz poljoprivrede. Pripremljeni su popusti i sajamske akcije, a jedino što je potrebno je da se posjetitelji besplatno registriraju. Kominikacija između izlagača i posjetitelja omogućena je video ili audio pozivom, mailom ili chatom. Pored toga, poslovna publika ima priliku i dogovoriti sastanak sa svakim od izlagača, a koji će biti održan u realnom vremenu, u unaprijed dogovorenom terminu.

Poklon igra za posjetitelje

Posjetitelje koji dolaze na Poljoprivredni sajam u Novom Sadu očekuje i Poklon igra. Ona neće izostati ni u online izdanju, a vlasnik profila čija objava bude najviše puta podjeljena na Facebook-u na dar osvaja- traktorsku kosačicu John Deere X350R, koju daruje KITE D.O.O. Dodatne informacije i pravila za sudionike u Poklon igri, bit će objavljeni na www.sajam.net, www.expoonline.rs, kao i na društvenim mrežama Novosadskog sajma od utorka, 1. prosinca.

Nacionalna izložba stoke više od 150 grla goveda

Na Nacionalnoj izložbi stoke bit će predstavljeno više od 150 grla goveda, konja, ovaca i svinja, koje izlaže više od 30 uzgajivača iz Srbije. Isto toliko tvrtki i individualnih proizvođača predstavit će svoje proizvode i usluge za koje su dobili pehare prvaka na ocjenjivanju kvaliteta "Najbolji u 2020".

Bogata online ponuda konferencija

Kongresni dio, koji obuhvatća konferencije i stručne skupove, takođe se organizira online na platformi expoonline.rs. Od 14. do 18. prosinca govoriti će se o "Poljoprivredi u 2021 - poticajima za perspektivu", kao i o "OFF/ON Line događajima". Razvojna Agencija Vojvodine priprema konferenciju sa temom "Znanost u službi privrede", dok je tema za koju se odlučio Generali Osiguranje Srbija "Agrodomaćinstvo". Privredna komora Vojvodine će stručni segment posvetiti "Vinarstvu i vinogradarstvu kao privrednim potencijalima u Srbiji", a "Rješenja za preciznu poljoprivredu" predstaviti će Livona d.o.o. Događaje pripremaju i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Španjolsko veleposlanstvo, Delta Agrar, SUMP i RTI.

Generalni sponzor Međunarodnog poljoprivrednog sajma je Generali Osiguranje Srbija, Zemlja partner je Češka Republika, Zlatni sponzor je Al Dahra. Online izdanje najznačajnijeg agrobiznis događaja u ovom dijelu Europe podražalo je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Pokrajinska vlada i Grad Novi Sad.