Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Jesenski Izolirkin letak je stigao! Jeste li spremni za zimu?

Imati pravog partnera za bilo koji posao je bitno, a imati pravog partnera u građevinskim zahvatima je jako bitno. Baveći se prodajom građevinskog materijala već nekoliko desetljeća Izolirka je dokazala da je svojim kupcima pravi partner. Širinom asortimana, prihvatljivim cijenama, dogovornom isporukom i dostavom materijala na samo gradilište Izolirka sa svojim kupcima stvara dugoročnu povezanost koja ne prestaje završetkom investicijskih zahvata pojedinca.

Poslovanje po principu „od podruma do krova”

U ponudi imaju sve kategorije proizvoda: gruba gradnja, drvena građa, pokrovi, izolacije, fasadne sustave, suha gradnja, okućnica, podne obloge, odvodnja, boje i lakovi, te naravno alati i oprema.

S bogatim iskustvom i voljom za prilagođavanje svakom kupcu nezaobilazni je partner u bilo kojoj vrsti građevinskih zahvata, od izgradnje, dogradnje, adaptacije, dekoracije, renoviranja ili izoliranja. Izolirka se ponosi svojim lojalnim i zadovoljnim kupcima te dugoročnim poslovanjem i proširenjem poslovanja na sedam poslovnica širom Slavonije i Baranje.

Povezanost sa stalnim kupcima pretvara se u odnos koji traje godinama, a najbolja preporuka je da se na Izolirku uvijek može računati.

Iz ponude posebno izdvajamo: crijep Danubia i Renova plus, žbuku CT 60 i BK-Plast, stiropor...

Prelistajte u nastavku katalog za rujan/listopad i pronađite sve što vam je potrebno (ponuda vrijedi do 15.10.2022. ili do isteka zaliha): 

Za više informacija kontaktirate nas na +385 91 310 0026 ili na info@izolirka.hr.

foto: Bigstock/Dariusz Jarzabek