Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Vrijeme je rezidbe - isprobajte nove Campagnola akumulatorske škare

Predstavljamo Vam nove Campagnola akumulatorske škare iz linije „Green“ - Speedy, Stark M i Stark L.

Campagnola aku škare za rezidbu imaju vrlo laganu bateriju koja vam omogućuje rad bez kabela, nudeći veliku slobodu kretanja, spretnost i funkcionalnost tijekom orezivanja.

Zahvaljujući ovom sustavu, škare su puno praktičnije za uporabu i olakšavaju različite operacije, a rezanje manje naporno.

Ostale prednosti „Green“ akumulatorskih škara

Još jedna važna prednost koju ne treba podcijeniti je sam dizajn akumulatora, koji je lagan i malen. Campagnola akumulatorske škare isporučuje s dvije litij-ionske baterije. Punjač baterija može istovremeno napuniti do tri baterije.

Što se tiče operativnih aspekata, električne škare karakterizira sustav automatskog isključivanja. To znači da kad grana ima veliki promjer, škare odmah ponovno otvaraju noževe kako se ne bi zaglavili u drvu, pa ih operater može lako osloboditi od grane bez previše napora.

Nove akumulatorske škare linije „Green“ dizajnirane su tako da mogu obavljati bilo koju vrstu orezivanja: vinograde, voćnjake, voćnjake agruma, maslinike, ukrasne biljke ili zimzelene biljke.

Opremljene su različitim načinima otvaranja noža koji su prikazani na digitalnom zaslonu i sustavom samopodmazivanja noža. Campagnola škare mogu izvršiti oko 80 rezova u minuti.

Specifikacija proizvoda:

  • Speedy pogledajte OVDJE
  • Stark L pogledajte OVDJE
  • Stark M pogledajte OVDJE

Garancija na sve škare je 2 godine.

Sve dodatne informacije o proizvodu možete pronaći na službenim web stranica www.entrada.hr (ovdje možete obaviti i kupnju preko web shopa) ili kod ovlaštenih Campagnola partnera

Foto: entrada.com