Informacije o COVID-19 bliže građanima

Direktor Kancelarije za IT i elektronsku upravu Vlade Republike Srbije Mihailo Jovanović rekao je da informacije o COVID-19 mogu da se dobiju i posredstvom Vajbera, uz na...

Pročitaj cijelu bilješku

Evo kako postupati prilikom povratka kući #COVID19 #koronavirus

Isporuka kvasca krenula danas

Isporuka kvasca proizvedenog u Srbiji počela je danas u trgovinama širom zemlje, kao i pekarama na 1000 istovarnih mesta, prenosi Ministarstvo poljoprivrede. Kvasac će mo...

Pročitaj cijelu bilješku

Vremena to traže od nas #odgovorno #solidarno

Budite odgovorni prema sebi, ali i prema drugima! #koronavirus #COVID19

Kako se zaštiti od COVID-19 #korona #virus

Idući tjedan u Osijeku #Slavonika #FAZOS

Top 5 EU zemalja po broju koza #eurostat
GRE 3.625k
ŠPA 2.765k
RUM 1.539k
FRA 1.252k
ITA 986k

Ideje za alat. Paleta i mašta ;)

Sretni dobitnici priručnika "Pčelarstvo, apiterapija, apiturizam" su Mladen Arbanas, Mika88 te Gabriela Bešker. Čestitamo!
Hvala svima na sudjelovanju ;)
https://bit.ly/2vuACvN

[Da se pohvalimo] Regionalna kancelarija "Scarybird" za Istočnu Evropu i Balkan i distributer "EcKER... Pročitaj cijelu bilješku »

@EcKER doo

[OBAVEŠTENJE] za KLUB. Kod dodatnih opcija postova imate mogućnost tagova/označavanja prema AK kategorijama (ratarstvo, voćarstvo...). Na taj način Vaše objave se mogu pojaviti i na portalu ;)

Jedna obavijest za KLUB. Kod dodatnih opcija postova imate mogućnost tagiranja prema AK kategorijama. Na taj način Vaše će se objave možda naći i na portalu ;)

‪Agroklub vilenjaci pod okriljem radnog vremena zapakiraše AK ovogodišnje poslovne poklone #vino #ra... Pročitaj cijelu bilješku »

Imali smo danas zanimljive posjetitelje na štandu :) #croagro

Sretni dobitnci po dvije ulaznice za CroAGRO su: Mirjana Barić Ivan Horvat Igor Filipović Marijo Gju... Pročitaj cijelu bilješku »

Osvoji besplatne ulaznice za sajam #CroAGRO https://bit.ly/2Leu2P1 ;)