Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Nakon još jedne burne godine okolišnih problema, približava nam se vikend četvrtog Malog zelenog festivala u Križevcima. Ovu godinu mnogi će pamtiti kao godinu ekstremnih suša, požara, kao i nepredviđenih jakih kiša i poplava. I ove godine otvaraju nam se nova pitanja u kojima tragamo za odgovorima i rješenjima.

Nalazimo li se u ekstremima klimatskih promjena? Koliko je za to odgovoran sustav, koliko mi kao pojedinci i pojedinke podržavajući takav sustav? Kako će izgledati budućnost nastavimo li ovako? Postoje li rješenja? Koji su primjeri dobrih praksi? Na koje sve načine možemo djelovati i utjecati na promjenu?

Kao i prethodnih godina, cilj Malog zelenog festivala informirati je i obrazovati građane i građanke o alarmantnom stanju u okolišu koje se sve više pogoršava u tijeku neoliberalizma, potrošačkog društva i eksploatatorskih praksi diljem svijeta.

I ove godine program festivala biti će ispunjen tribinama, predavanjima, projekcijama filmova i radionicama s namjerom poticanja građana i građanki svih uzrasta da razmisle o okolišu kao o nečemu što pripada svima nama, kao nešto što moramo čuvati, jer osim što imamo pravo na zdrav okoliš, imamo i odgovornost prema njegovu očuvanju.

Pozivamo sve koji se žele informirati i naučiti nešto novo, da nam se pridruže u petak i subotu ,17. i 18.11.2017., u dvodnevnom programu festivala.