S vinom i dobrom hranom u sigurnu luku
Na Trsatskoj gradini u Rijeci predstavljeni su ugostiteljski objekti koji nose titule Riječkih gastronomskih luka. Tjekom svečanosti proglašenja kušala su se vina vinarija : Pavlomir, PZ Gospoja i PZ Vrbnik a hranu za uzvanike pripremili su Hotel Hilton - The Kitchen by Miljenko, Capote y Olé, Bodega, Sabai i Vintage.
Ciljevi projekta su povezivanje ugostiteljskih objekata prehrane u zajedničku priču s marketinškim potencijalom; izgradnja gastronomskog brenda koji se nadovezuje na brend grada Rijeke kao lučkog grada te podrška u profiliranju ugostiteljskih objekata i dizanje ukupne kvalitete i prepoznatljivosti riječke ugostiteljske ponude.
25 prijavljenih restorana je ispunilo propisane kriterije za 39 titula Riječkih gastronomskih luka, koje su im dodijeljene u 9 kategorija.
Na proglašenju Riječkih gastronomskih luka, prisutnima su se obratili gradonačelnik Rijeke Marko Filipović, direktor TZ grada Rijeke Petar Škarpa i inicijatorica i voditeljica projekta Karin Mimica iz tvrtke Abisal, Gastronaut.
Pripremio: Tomislav Radić
Snimke: Marko Čolić
Agroklub® koristi internet kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korištenjem stranica prihvaćate pravila privatnosti o kojima možete više saznati ovdje