Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Belje povećava otkupne cijene mlijeka u prosjeku za 20 posto

Belje je donijelo odluku o povećanju otkupnih cijena mlijeka pa će se do svibnja ove godine otkupne cijene mlijeka povećati prosječno za 20 posto. Time Belje daje značajnu podršku domaćim proizvođačima mlijeka, posebno ugroženima naglim promjenama gospodarskih tokova i povećanjem cijene stočne hrane.
Ujedno, Belje time pokazuje koliku važnost u domaćoj proizvodnji mlijeka ima suradnja s farmama malih proizvođača, kooperanata koji svakodnevno isporučuju svoje mlijeko za proizvode brenda Kravica kraljica.
„Iza nas je prva godina dana brenda Kravica Kraljica. Donijeli smo na stolove naših potrošača vrhunsku kvalitetu domaćih mliječnih proizvoda za što su zaslužne naše farme u Belju i Vupiku, ali i farme naših brojnih kooperanata od kojih svakodnevno preuzimamo mlijeko. Nagrada koju smo na Danima komunikacija dobili za našu marketinšku kampanju Kravica Kraljica potvrđuje da smo u tome zaista uspjeli“ – rekao je Tomislav Radišić, direktor Tvornica mliječnih proizvoda Belje.
Kravica Kraljica postala je najbrže rastući brend u Hrvatskoj i osvojila je nagradu Odabrale mame i Effie nagradu za izvanredno tržišno komuniciranje u segmentima kreativnosti, strategije i postignutih rezultata.
Na proizvodima Kravica Kraljica oznaka je 100% hrvatsko mlijeko jer je riječ o domaćoj sljedivosti proizvodnje „Od polja do stola“.

Pripremio: Tomislav Radić