Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Vinart Grand Tasting

Vinart Grand Tasting održat će se 4. i 5. ožujka u Laubi u Zagrebu, Početak ožujka je vrijeme u kojem počinju pripreme za turističku sezonu. Ugostitelji i F&B menadžeri u hotelijerstvu pripremaju novu ponudu i kreiraju nove vinske liste, a svježa vina odnosno vina berbe iz prethodne godine su netom završena i spremna za prvo predstavljanje. Kao i u svim dosadašnjim izdanjima, poslovni posjetitelji odnosno vlasnici i voditelji ugostiteljskih objekata, sommelieri, F&B djelatnici i distributeri vina mogu se prijaviti za besplatan ulaz na https://grandtasting-vinart.com/hr/akreditacije/ . Za sve druge posjetitelje ulaznica za sajam ponovo će se prodavati po cijeni od 150 kuna i uključivat će vaučer u iznosu od 40 kuna za kupovinu u Pop-up vinoteci na sajmu.
„Želimo nastaviti trend koji smo započeli i koji jača svakim našim odrađenim projektom, a to činimo edukacijom potrošača, poticanjem da brinu o tome što im je u čaši, da im bude važno u kakvim uvjetima konzumiraju vino i da im na prvom mjestu uvijek bude kvaliteta, a ne količina popijenog vina,“ rekao je na konferenciji za novinare Saša Špiranec, direktor tvrtke Vinart. Za posjetitelje je stoga ponovo organiziran bogat program koji prethodi sajmu, a sastoji se od radionica koje se održavaju u četiri dana, te Vinart Petit Tastinga.

Raspored radionica objavljen je početkom tjedna na https://grandtasting-vinart.com/hr/ulaznice/ , a održat će se 25.2 i 26.2., te 1.3. i 2.3. u hotelu Dubrovnik. Radionice su namijenjene i vinskim znalcima i onima koji su tek kročili u svijet vina. Idealno su mjesto i jedinstvena prilika za brzu vinsku edukaciju te su odličan omjer uloženog i dobivenog s obzirom da se za 75-100 kn može kušati i do deset uzoraka vina, a nerijetko se radi i o arhivskim vinima koja više nisu dostupna na tržištu.

Vinart Petit Tasting će se održati dan prije sajma, u četvrtak 3.3. u hotelu Dubrovnik. Podijeljen je na dva trosatna kušanja s vrlo limitiranim brojem ulaznica. Od 13 do 16 sati na rasporedu je kušanje arhivskih vina neprocijenjive vrijednosti, proslavljenih remek djela hrvatskih vinara, starih od 9 do 15 godina. Potom će se pozornost usmjeriti na one čije vrijeme tek dolazi, kušat će se vina kolekcionarske vrijednosti, starosti od 3 do 7 godina. Ulaznice za Vinart Petit Tasting se mogu kupiti putem web stranice https://grandtasting-vinart.com/hr/ulaznice/ .

Pripremio:Tomislav Radić
Snimke: Marko Čolić