Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Na Badnjak na Fuliranju riblja jela
Već tradicionalno Advntski program Fuliranje na Badnjak na Strossmayerovom trgu u središtu Zagreba bit će obogaćen ribljim jelima.
Japanska kućica Hanami poznata po svojim Takoyaki kuglicama od hobotnice za Badnjak priprema i japanske okruglice punjene kozicama. U azijskim badnjim specijalitetima uživat će se i na Pokeraju, uz poke bol s tunom i lososom a pripremat će se i poke bakalar.
Chef Palfi u kućici The Garden Bar&Kitchen za Badnjak će nuditi hot dog s lososom i kozicama.
Bogata ponuda tradicionalnih jela bit će kod istarskih i dalmatinskih kućica. Što je Badnjak bez hobotnice? Black Pepper s Hvara od početka festivala usavršava svoju ‘Hobu po noninom’ . Pravi je to tradicionalni gulaš od hobotnice kakve spremaju none u Dalmaciji. Opat - Vrata Kornata pripremat će brudet od bakalara na Kornatski, a one koji su više za finger food dok "ćakulaju" s prijateljima imat će riblje grickalice Fried Fish&Shrimps.
Istrani pripremaju bakalar na sto načina: Vodnjanka će posjetiteljima poslužiti paštetu od bakalara uz istarski pjenušac, Fermaj Tovara namaz od bakalara, odnosno bakalar na bijelo s domaćim toplim kruščićima i slane inćune s maslinovim uljem i rukolom a burger od bakalara bit će kod istarske kućici B.A.B Piantina.
U 14 sati na Strossmayerov trg dolazi popularan latino i salsa sastav Cubismo koji će grijati posjetitelje do kasnog poslijepodneva a na Fuliranju se može dočekati i Božić i doći poslije polnoćke jer će kućice biti otvorene do tri sata ujutro.
Pripremio: Tomislav Radić