Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Zivotna misija “Domacinstva na brdu”

Uveren sam da na svetu ne postoji ljudsko bice koje samo sebi nije postavilo pitanje, ko sam, sta je smisao mog zivota? Da li postoji zivotna misija? Postoji.
Postavio sam sebi pitanje kakva je razlika izmedju zivota u kojem postoji smisao i zivota bez smisla. Da li samo zivimo ili nas zivot ima razlog?
Ne ulazim u detalje razlike, kvaliteta zivota kad pronadjemo njegov smisao i kad zivimo bez smisla.
Zivot sa misijom doprinosi razvoju vizije zivota, potencijalnih ciljeva ovoga “Domacinstva na brdu”, vise projekata u samom projektu “Domacinstva na brdu”. Oaza mira, prirodne ishrane, tradicionalne proizvodnje, culture, duhovne i telesne oaze covekovog preporoda sazdanog za vecnost. Sve ovo daje nam da ustanemo svako jutro i da odlazimo na spavanje sa osecajem da smo ovde sa odredjenom namerom i da nam je data mogucnost da ucestvujemo u covekovom razvoju, preporodu, cele planete.
Ovo je nas zivot sa smislom i misijom suprotan zivotu bez misije i zivotu bez smisla, zivotu koji zauvek ostaje na nivou ispunjenja osnovnih potreba.
Bicemo tuzni ako svoje talente utrosimo na nesto sto nam nece pricinjavati zadovoljstvo, ili da gajimo prosecne odnose sa drugima i ne posvecujemo nikakvu paznju licnom zdravlju. Ako zivimo prosecno, zivot ce nam tako uzvratiti prosecno ili ispod proseka. A mi? Mi koji hocemo da stvorimo jedinstveno “Domacinstvo na brdu” za covekov preporod sazdan za vecnost. Mi smo neprijatelji proseka i prosecnog zivota bez smisla.
Narednih godina “Domacinstvo na brdu” ce zasijati u svom najlepsem sjaju. A to je renesansa sta bi drugo bilo?

Miodrag Todorovic

Uprilogu nekoliko fotografija pa prosudite sami?!