Domaćin Aleksandar Simić iz Bariča tek u penzionerskim danima uspeo je da ispuni davnašnju želju, da... Pročitaj cijelu bilješku »

Više od tri decenije u dvoristu porodice Trkulja u Obrenovcu raste japanska jabuka, privlači pažnju... Pročitaj cijelu bilješku »

Domaćin Živko Savić već skoro četiir decenije drži rasadnik tuja u selu Trstenica, na svom imanju Sa... Pročitaj cijelu bilješku »

Mladi domaćin Marko Stamenić, iz Velikog Polja, iako u stalnom radnom odnosu već četiri godine bavi... Pročitaj cijelu bilješku »

Petar i Suzana Milojković godinama su živeli i radili u Beogradu, odlaskom u penziju ovi domaćini na... Pročitaj cijelu bilješku »

Ko voli purenjake? :)

Letnji priod je vreme kada su stršljenovi najaktivniji, ali i najbrojniji. Njihove zajednice mogu da... Pročitaj cijelu bilješku »

Sanja i Živorad Varničić iz Male Moštanice voćarstvom su krenuli da se bave iz hobija, danas ovi mla... Pročitaj cijelu bilješku »

Crni paradajz, bamija, bob, batat krompir su neke od neobičnih vrsta biljaka koje se gaje na imanju... Pročitaj cijelu bilješku »

Otvorena je diskusija na temu: Filip Marjanović: Očekujem dobar rod lešnika

Život žena na selu nikada nije bio lak, briga o celokupnom domaćinstvu kući i okućnici spada u jedna... Pročitaj cijelu bilješku »

Juče je u Obrenovcu održan prvi Poljoprivredni vašar. :)

Mnogi tvrde da i ljudsko društvo potpuno drugačije izgledalo da nema plemenitih životinja, konja, ko... Pročitaj cijelu bilješku »

Niske temperature uzimaju svoj danak i u kvalitetu voća i povrća koje kupujemo. Ukoliko u prodavnica... Pročitaj cijelu bilješku »

Pod sloganom 'Malo vina, mnogo ljubavi' u Obrenovcu proteklog vikenda okupili su se proizvođači omil... Pročitaj cijelu bilješku »

Milan Stevanović iz sela Krtinska nastavio je porodičnu proizvodnju cveća koju su pre 16.godina zapo... Pročitaj cijelu bilješku »

Potrošnja crnog luka velika je tokom čitave godine, te smo često navikli da ovo povrće bude sastavni... Pročitaj cijelu bilješku »

Praznična atmosfera je u punom jeku, i pravo je vreme za ukusne božićne kolačiće, medenjake. Irena P... Pročitaj cijelu bilješku »